- 1,085
- 328
- 83
2.20 betcodaKral Fenerbahçe'ye İlk yarı 1,5 üstünde ne veriyor
2.20 betcodaKral Fenerbahçe'ye İlk yarı 1,5 üstünde ne veriyor
Illa fenere oynamak zorunda değilsin para senin sonuçta bak bültene kafana yatan bahsi oyna iste6 olmaz kanka çok zor
kankam bizi fenerden başkası kurtarmaz bide heyecanla fener maçını izlemek var fanatik fenerliyim bu aradaIlla fenere oynamak zorunda değilsin para senin sonuçta bak bültene kafana yatan bahsi oyna iste
Avide jetini kaldırıyor kesin apo dayım @wasilO simdi para sayiyordur gelir birazdan pyaha
Sidikli kim musti🤣Sidiki gol atar oynayın
yedek o girmez bile bence oyunaSidiki gol atar oynayın
Sapla2.20 betcoda
fenerin yeni forvetiSidikli kim musti🤣
eminmiisn abi patlamayalım sonra
Fanatik lik olmaz bugün elde olan parani kaybedersen yarina fener zararını karsilmaz kafana göre takıl işte bolsanskankam bizi fenerden başkası kurtarmaz bide heyecanla fener maçını izlemek var fanatik fenerliyim bu arada
Ulan Erhan Sen de öyle bir şey söyledin ki sanki biz adama soruyoruz o bize sorduIlla fenere oynamak zorunda değilsin para senin sonuçta bak bültene kafana yatan bahsi oyna iste
Benim düşüncem o ya sen yine bildiğini oku da benim düşüncem oeminmiisn abi patlamayalım sonra
aslında 5kya bonus alıp 5k basılır çevrimi kolay varmı bildiğin %100 verenBenim düşüncem o ya sen yine bildiğini oku da benim düşüncem o
İlla niye 5 k basıyorsun bet vakte al 1Kaslında 5kya bonus alıp 5k basılır çevrimi kolay varmı bildiğin %100 veren
Kafam yerinde değil valla büyük kazanç yakalam lazim puahaUlan Erhan Sen de öyle bir şey söyledin ki sanki biz adama soruyoruz o bize sordu
abi 5k borç zaten yarına ödemem lazım geri 10 15 yapsam kalan benim olcak işte 1k 1k uğraşılmazİlla niye 5 k basıyorsun bet vakte al 1K
aynen benimde büyük yakalamam lazımKafam yerinde değil valla büyük kazanç yakalam lazim puaha
Biz de öyle sen yine arada yakalıyorsun biz hiç yakalayamadık 😄Kafam yerinde değil valla büyük kazanç yakalam lazim puaha