Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RuLing

Dostu çok olanın postu çabuk eskir.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,680
2,326
113
Ulan biz bi insana yardım ederken sualsiz yardım ediyoruz adam bana 3 5 kuruş vereceği halde istemedim işi görülsün abimizin diye diğer tarafa bakıyoruz tokatlamaya kalkıyorlar böyle kahpelik görmedim ben adama yol yapmaya çalışıyor ah işte hayat keşke karşımıza çıkarsa bak onun dişlerini nasıl eline veriyorum inim inim inler gamsızın tekiyim vicdanım da yok kaybetcek bir şeyimde yok

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,161
14,021
113
Ulan biz bi insana yardım ederken sualsiz yardım ediyoruz adam bana 3 5 kuruş vereceği halde istemedim işi görülsün abimizin diye diğer tarafa bakıyoruz tokatlamaya kalkıyorlar böyle kahpelik görmedim ben adama yol yapmaya çalışıyor ah işte hayat keşke karşımıza çıkarsa bak onun dişlerini nasıl eline veriyorum inim inim inler gamsızın tekiyim vicdanım da yok kaybetcek bir şeyimde yok
Ne oldu laa

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,951
32,196
113
Aynı ben aynı ben ne kadar güzel ne kadar güzel Sen benim yanıma gel kesin İstanbul'a

Voin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,803
2,680
113
Selamın aleyküm geceniz güzel olsun

Voin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,803
2,680
113
Bu kansız dediğinize kaptırılan para ne kadar

Voin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,803
2,680
113
Birde adam adını bile kansız yapmış neyine güvendiniz

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,951
32,196
113
Bundan sonra yabancı kişileri de buradan dışlayacağım gelmesin buraya isim değiştirip gelir o kansız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...