- 3,670
- 2,326
- 113
@wasil Korkarım ben teleferikten apo dayım ama 🤣Bize adam gibi adamlar lazım tenekeler lazım değil
Teleferik turu yaptırır sana
@wasil Korkarım ben teleferikten apo dayım ama 🤣Bize adam gibi adamlar lazım tenekeler lazım değil
Yaaa onun daşdaşları sağolsun her türlü bakarız pnaBize adam gibi adamlar lazım tenekeler lazım değil
Sırtıma bindiricem seni@wasil Korkarım ben teleferikten apo dayım ama 🤣
Onun hakkı kazık aslındaO yavuşak öyle biri ki önce güven kazanıyor sonra vurgun yapıyor
Öyle olur mu apo dayım ayıp olur 🤣Sırtıma bindiricem seni![]()
Valla bana bırakın köküne kadar sokarımno kazığı ona dallama ya bide sana yapması zoruma gittiOnun hakkı kazık aslında
Ne oldu laaUlan biz bi insana yardım ederken sualsiz yardım ediyoruz adam bana 3 5 kuruş vereceği halde istemedim işi görülsün abimizin diye diğer tarafa bakıyoruz tokatlamaya kalkıyorlar böyle kahpelik görmedim ben adama yol yapmaya çalışıyor ah işte hayat keşke karşımıza çıkarsa bak onun dişlerini nasıl eline veriyorum inim inim inler gamsızın tekiyim vicdanım da yok kaybetcek bir şeyimde yok
Aynı ben aynı ben ne kadar güzel ne kadar güzel Sen benim yanıma gel kesin İstanbul'aUlan biz bi insana yardım ederken sualsiz yardım ediyoruz adam bana 3 5 kuruş vereceği halde istemedim işi görülsün abimizin diye diğer tarafa bakıyoruz tokatlamaya kalkıyorlar böyle kahpelik görmedim ben adama yol yapmaya çalışıyor ah işte hayat keşke karşımıza çıkarsa bak onun dişlerini nasıl eline veriyorum inim inim inler gamsızın tekiyim vicdanım da yok kaybetcek bir şeyimde yok
Kanı bozuk varya onu diyorumNe oldu laa
Ben oraya gelirsem iki gün sonra apo dayım atlet don getirir abiAynı ben aynı ben ne kadar güzel ne kadar güzel Sen benim yanıma gel kesin İstanbul'a
HahahahhahBen oraya gelirsem iki gün sonra apo dayım atlet don getirir abi
2 bela hüsnülerBen oraya gelirsem iki gün sonra apo dayım atlet don getirir abi
Ne kdar çarpmışBundan sonra yabancı kişileri de buradan dışlayacağım gelmesin buraya isim değiştirip gelir o kansız
ZÜRRİYETSİZBundan sonra yabancı kişileri de buradan dışlayacağım gelmesin buraya isim değiştirip gelir o kansız
12kNe kdar çarpmış