- 3,803
- 2,680
- 113
Gel tanışak o zaman adaş bizi de dışlamayasınBundan sonra yabancı kişileri de buradan dışlayacağım gelmesin buraya isim değiştirip gelir o kansız
Gel tanışak o zaman adaş bizi de dışlamayasınBundan sonra yabancı kişileri de buradan dışlayacağım gelmesin buraya isim değiştirip gelir o kansız
BaştacısınKanı bozuk varya onu diyorum
Reis ne zannediyodun elemanın muhtemelen başkalarına da borcu vardı her açtığı konuya sponsor gizli falan yazıyordu sırf parayi vermemek icin böyle adamlardan korkun zaten 3 4 tane hesabi var forumda şuan hesabin birinden okuyordur muhtemelen bir insan kumarbaz da olsa para için küfür ettirmez kendisine para isterken akla gelmeyecek şeyler yazmasını bilen adam söz verdiği gün geri veremiyorsa ona da sebebini delikanlı gibi yazar bıraksınlar bu salağa yatmalarıOnun hakkı kazık aslında
Miktar bence hiç önemli değil reisNe kdar çarpmış
Ula 12 bin kişi sövdü kendisine burda
Bir insanı çok bozduğun zaman hep alttan alıyodu bu işin uzmanlığını okumuş bu yaNe kdar çarpmış
Parayı kaybetmiştir o çoktan gelmez o para daha öncede defalarca yapmış zatenReis ne zannediyodun elemanın muhtemelen başkalarına da borcu vardı her açtığı konuya sponsor gizli falan yazıyordu sırf parayi vermemek icin böyle adamlardan korkun zaten 3 4 tane hesabi var forumda şuan hesabin birinden okuyordur muhtemelen bir insan kumarbaz da olsa para için küfür ettirmez kendisine para isterken akla gelmeyecek şeyler yazmasını bilen adam söz verdiği gün geri veremiyorsa ona da sebebini delikanlı gibi yazar bıraksınlar bu salağa yatmaları
@KANSIZ senin isim değiştirirsen bile bir daha bu konuya giremeyeceksin bunu bilReis ne zannediyodun elemanın muhtemelen başkalarına da borcu vardı her açtığı konuya sponsor gizli falan yazıyordu sırf parayi vermemek icin böyle adamlardan korkun zaten 3 4 tane hesabi var forumda şuan hesabin birinden okuyordur muhtemelen bir insan kumarbaz da olsa para için küfür ettirmez kendisine para isterken akla gelmeyecek şeyler yazmasını bilen adam söz verdiği gün geri veremiyorsa ona da sebebini delikanlı gibi yazar bıraksınlar bu salağa yatmaları
Yanar dönermiş he ama bilader madem herkes az çok ayıkmış bunu nasıl barındı bu kadar alttan almayla olacak iş değilBir insanı çok bozduğun zaman hep alttan alıyodu bu işin uzmanlığını okumuş bu ya
Gardaslik gecmis olsun uzuldum smdi duydum 😏Baştacısın
Onu farkettim bende millet neler diyodu hiç sesini çıkartmıyordu o da bi meziyet bakma sen ben gelemeyiz öyle şeylereBir insanı çok bozduğun zaman hep alttan alıyodu bu işin uzmanlığını okumuş bu ya
Ya ben zaten açık konuşayım mı Kral Bak bunu yaptı diye demiyorum ben zaten istemiyordum konuda ne desem alttan alıyordu İnsanda biraz yüz olsa zaten konuya gelmezYanar dönermiş he ama bilader madem herkes az çok ayıkmış bunu nasıl barındı bu kadar alttan almayla olacak iş değil
Kaybedebilir insanlık hali çıkarsın aldığın adama durumu anlatırsın bu hatayı herkes yaptığı icin en fazla bir iki söylenir sonra idare edersin verme niyeti olan adam açıklamasını yapar surda aklınıza gelmeyecek adamlardan para aldim ben aldığım kişilerin çoğuna da söz verdiğim gün 2 3 katını geri ödedim gtne güvenmiyorsan borc almayacaksinParayı kaybetmiştir o çoktan gelmez o para daha öncede defalarca yapmış zaten
Sen mi ben mi bana öyle kelimeler edecekler Forumu ayağa kaldırırım hiç duymayacağı küfürleri ortaya çıkarOnu farkettim bende millet neler diyodu hiç sesini çıkartmıyordu o da bi meziyet bakma sen ben gelemeyiz öyle şeylere
ZürriyetsizGardaslik gecmis olsun uzuldum smdi duydum 😏
Az çok belli eder kendisini ne mal olduğunu doğru diyosunYa ben zaten açık konuşayım mı Kral Bak bunu yaptı diye demiyorum ben zaten istemiyordum konuda ne desem alttan alıyordu İnsanda biraz yüz olsa zaten konuya gelmez
Dyck soz bulamiyorum apom ayppZürriyetsiz
Çalışıyorsan borç alırsın bir gelinin varsa ama Çalışmıyorsan öldürsen borç almax bir insanKaybedebilir insanlık hali çıkarsın aldığın adama durumu anlatırsın bu hatayı herkes yaptığı icin en fazla bir iki söylenir sonra idare edersin verme niyeti olan adam açıklamasını yapar surda aklınıza gelmeyecek adamlardan para aldim ben aldığım kişilerin çoğuna da söz verdiğim gün 2 3 katını geri ödedim gtne güvenmiyorsan borc almayacaksin
Dubai dondurmasi ile aynı kişiymiş bide benide dolandırdı o kansız itKaybedebilir insanlık hali çıkarsın aldığın adama durumu anlatırsın bu hatayı herkes yaptığı icin en fazla bir iki söylenir sonra idare edersin verme niyeti olan adam açıklamasını yapar surda aklınıza gelmeyecek adamlardan para aldim ben aldığım kişilerin çoğuna da söz verdiğim gün 2 3 katını geri ödedim gtne güvenmiyorsan borc almayacaksin