- 13,394
- 14,428
- 113
Evet gelmedi 😡@TestoHaylan06 Arjantin’den gol gelmedi dost be
Evet gelmedi 😡@TestoHaylan06 Arjantin’den gol gelmedi dost be
Yarın ola hayrola abi inşallah yaparız bir şeylerBu şansı öyle bir kafaya koydum ki yarın gündüz kıracağım bu şansı lan Böyle bir şey olamaz ya
Yok çok pis koydum kafaya ya bak göreceksin Yarın sana dm'den atacağım para düşüreyim tek tek gidip dm'den atacağım bak o parayı nasıl çoğaltıyorum Ondan sonra buraya ekranı atacağım çekimiYarın ola hayrola abi inşallah yaparız bir şeyler
Acele etmesek cuma - cumartesi - pazar para kazanamayacaksak bu illetten daha ne zaman kazanacağızYok çok pis koydum kafaya ya bak göreceksin Yarın sana dm'den atacağım para düşüreyim tek tek gidip dm'den atacağım bak o parayı nasıl çoğaltıyorum Ondan sonra buraya ekranı atacağım çekimi
Yarın acele etmeden gideceğim bak nasıl yapıyorumAcele etmesek cuma - cumartesi - pazar para kazanamayacaksak bu illetten daha ne zaman kazanacağız
İnşallah abi kalbi laçkalaşmış insanların gözü kalıyor inan bak burada hiç olmayan adam şak düşüyorYok çok pis koydum kafaya ya bak göreceksin Yarın sana dm'den atacağım para düşüreyim tek tek gidip dm'den atacağım bak o parayı nasıl çoğaltıyorum Ondan sonra buraya ekranı atacağım çekimi
Ya ben biliyorum Kral gözleri kalıyor ben buraya bir ara kupon attım buna şahit oldum 3 kol bir maçta alınır mıİnşallah abi kalbi laçkalaşmış insanların gözü kalıyor inan bak burada hiç olmayan adam şak düşüyor
Senden tek ricam kupon yaptığın zaman atma burayaSağlık olsun murom
Kendime Diyecek laf bulamıyorumSağlık olsun murom
AynenSenden tek ricam kupon yaptığın zaman atma buraya
En son böyle hırs yaptıgımda brezilya liginde favori takım gerideydi risk alıp 20 k basmıstım elde ne var ne yok oydu 45500 veriyordu son 3 dakika 12 sayı önde girdi sonra 3 dakika sayı atmadı fark 1 e düştü topu kaybetti son 2 saniye kala imkansız bır üçlük yedı ve yattım 3 gün yemek yiyemedim olmayınca zorlamamak gerek bunun konusunu açtım hattaYok çok pis koydum kafaya ya bak göreceksin Yarın sana dm'den atacağım para düşüreyim tek tek gidip dm'den atacağım bak o parayı nasıl çoğaltıyorum Ondan sonra buraya ekranı atacağım çekimi
Yarın 1K düşüremeyiz de bak buraya ekranı atacağım çekim ekranı atacağım bir tekEn son böyle hırs yaptıgımda brezilya liginde favori takım gerideydi risk alıp 20 k basmıstım elde ne var ne yok oydu 45500 veriyordu son 3 dakika 12 sayı önde girdi sonra 3 dakika sayı atmadı fark 1 e düştü topu kaybetti son 2 saniye kala imkansız bır üçlük yedı ve yattım 3 gün yemek yiyemedim olmayınca zorlamamak gerek bunun konusunu açtım hatta
Ham maddeMuro abi senin imza neydendi mahsuru yoksa
Fırıncımıydın muroo abi ayıptır sorması 🤣🤣Ham madde
Abi yanlış anlama zaten eşgalsin aman dikkat etHam madde
Bizim sülale hammaddeci 😄Fırıncımıydın muroo abi ayıptır sorması 🤣🤣