- 62,568
- 31,917
- 113
Sevdiğim adamlarla muhabbet edince zaman çabuk geçiyor sabah oluyor maç maç unutuyorum 😄
Bence o na bı öpücük gidiginin altından yeterli olirParam olduğu zaman telafi edeceğim
Kupon var kayıp yok 😂Kayıp bonusunu arkada 14k yapmissin
Sor bakim para var mı dost 😕Vasco de gama macına bır gol girsin telafi olur
La çek şunu artık hadiKupon var kayıp yok 😂
AdamKupon var kayıp yok 😂
Son 1.5 k depozit yaptım şimdi gelmezse yarın koda devamSor bakim para var mı dost 😕
Boş şans pokerciSon 1.5 k depozit yaptım şimdi gelmezse yarın koda devam
Bol şans dostSon 1.5 k depozit yaptım şimdi gelmezse yarın koda devam
Ordan çekim yapicahina inaniyorumSon 1.5 k depozit yaptım şimdi gelmezse yarın koda devam
İnşallah yaparsın bugün iki buçuğu şeklinde güzel oradan verabetten de çekseydin oradan da çektin miSon 1.5 k depozit yaptım şimdi gelmezse yarın koda devam
1k bulursan gerisi kolayPazartesiye kadar 6K lazım .. nasıl olacak
Yok verabet tek maçtan gitti gelse çekerdik şöyle 10-15 k alsam hepınızı gorecem de birinin bedduası var katlayamıyorumİnşallah yaparsın bugün iki buçuğu şeklinde güzel oradan verabetten de çekseydin oradan da çektin mi
Ordan çekim yapicahina inaniyorum
Senin DM niye kapalı kimse yazmasın değil mi para koyunca Ulan var ya sen yazıyorsun ama nasıl olacak millete 😄Ordan çekim yapicahina inaniyorum
Onlarda kapatsınSenin DM niye kapalı kimse yazmasın değil mi para koyunca Ulan var ya sen yazıyorsun ama nasıl olacak millete 😄
Benim burada çoğu çekemez kazanmamı istemez ama onlara inat öyle bir çekim paylaş yapacağım ki burada az kaldı çatlamaktan duvardan duvara Vuracaklar kendilerineYok verabet tek maçtan gitti gelse çekerdik şöyle 10-15 k alsam hepınızı gorecem de birinin bedduası var katlayamıyorum
200 var 30 oranlı cuma cumartesi kuponu akar dost 😂1k bulursan gerisi kolay
Banko valla200 var 30 oranlı cuma cumartesi kuponu akar dost 😂