Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,820
32,108
113
Yarın ola hayrola abi inşallah yaparız bir şeyler
Yok çok pis koydum kafaya ya bak göreceksin Yarın sana dm'den atacağım para düşüreyim tek tek gidip dm'den atacağım bak o parayı nasıl çoğaltıyorum Ondan sonra buraya ekranı atacağım çekimi

Muhammets10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,530
2,860
113
Yok çok pis koydum kafaya ya bak göreceksin Yarın sana dm'den atacağım para düşüreyim tek tek gidip dm'den atacağım bak o parayı nasıl çoğaltıyorum Ondan sonra buraya ekranı atacağım çekimi
Acele etmesek cuma - cumartesi - pazar para kazanamayacaksak bu illetten daha ne zaman kazanacağız

RuLing

Dostu çok olanın postu çabuk eskir.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,565
2,240
113
İnşallah abi kalbi laçkalaşmış insanların gözü kalıyor inan bak burada hiç olmayan adam şak düşüyor

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,251
2,018
113
En son böyle hırs yaptıgımda brezilya liginde favori takım gerideydi risk alıp 20 k basmıstım elde ne var ne yok oydu 45500 veriyordu son 3 dakika 12 sayı önde girdi sonra 3 dakika sayı atmadı fark 1 e düştü topu kaybetti son 2 saniye kala imkansız bır üçlük yedı ve yattım 3 gün yemek yiyemedim olmayınca zorlamamak gerek bunun konusunu açtım hatta

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,820
32,108
113
En son böyle hırs yaptıgımda brezilya liginde favori takım gerideydi risk alıp 20 k basmıstım elde ne var ne yok oydu 45500 veriyordu son 3 dakika 12 sayı önde girdi sonra 3 dakika sayı atmadı fark 1 e düştü topu kaybetti son 2 saniye kala imkansız bır üçlük yedı ve yattım 3 gün yemek yiyemedim olmayınca zorlamamak gerek bunun konusunu açtım hatta
Yarın 1K düşüremeyiz de bak buraya ekranı atacağım çekim ekranı atacağım bir tek

RuLing

Dostu çok olanın postu çabuk eskir.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,565
2,240
113
Ham unlu mamül den galiba denetlemeye takılmış fırında ondan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...