- 3,566
- 2,242
- 113
Kimse muhatap olmaz zaten reis gel sen sorun yokEyvallah dostum muhatap olmak istemiyorum ondan biraz girmedim gitsin çapsız diye
Kimse muhatap olmaz zaten reis gel sen sorun yokEyvallah dostum muhatap olmak istemiyorum ondan biraz girmedim gitsin çapsız diye
Bir de aynısını yaparsa zaten ben gerekeni başkana da motlara da bildireceğim hakkını versinler yoksa ben vereceğim hakkını fazlasıylaÇapsızda yüz yok ki utansın yazmasın
Bir insan bu kadar itici mi olur arkadaş yaptığı muhabbete bak komik sanıyor kendini ergenBir de aynısını yaparsa zaten ben gerekeni başkana da motlara da bildireceğim hakkını versinler yoksa ben vereceğim hakkını fazlasıyla
Muhabbet edecek adam bulamıyor çevresinde adam yok demek ki ya da adam yerine koyun diyeBir insan bu kadar itici mi olur arkadaş yaptığı muhabbete bak komik sanıyor kendini ergen
Adam olsa konurda ne olduğu belli değil be muromMuhabbet edecek adam bulamıyor çevresinde adam yok demek ki ya da adam yerine koyun diye
konuşmaya değmez yaAdam olsa konurda ne olduğu belli değil be murom
Kesinlikle @NoEscapE dostum nerdekonuşmaya değmez ya
Birazdan yazar ya iştedir ya da kalkmamıştırKesinlikle @NoEscapE dostum nerde
Birazdan yazar ya iştedir ya da kalkmamıştır
[/QUOTn özel oranı gelse çok güzel olacak ya
Biliyorum o site namussuz zaten Ulan var ya yine sıfırla çıkacağız ya Ulan var yaBetlouis diyor bir daha çekim verirsen bakiyeni silerim bende oynadım bitirdim parayı 😂 15 16 kere çekim verdim vermedi namussuz
Çok ümit bağladık dedim 1k lık kupon yapardık dedim olmadı olur inşallah bir şeyler bakalımBiliyorum o site namussuz zaten Ulan var ya yine sıfırla çıkacağız ya Ulan var ya
1K bulursam bet vaktini atacağım orası daha mantıklı geldi banaÇok ümit bağladık dedim 1k lık kupon yapardık dedim olmadı olur inşallah bir şeyler bakalım
İnşallah buluruz abi valla iki gündür sıkıntıdayız1K bulursam bet vaktini atacağım orası daha mantıklı geldi bana
Aynı bir denk getirsek devamı gelecekİnşallah buluruz abi valla iki gündür sıkıntıdayız
Aleykümselam da böyle soruHayırlı akşamlar beyler. 03129050482 bu numara hangi büroya ait belki bilen çıkar 😂 nakit ve fs eklediğini söyledi link atmadılar😂