- 62,849
- 32,131
- 113
Buraya atınca gelmiyor artık sana özelden yazarım oynadığım maçları 2-3 arkadaş var Onlara bir tek yazarımBende bjk gelicek diye tahmin ettim valla
Buraya atınca gelmiyor artık sana özelden yazarım oynadığım maçları 2-3 arkadaş var Onlara bir tek yazarımBende bjk gelicek diye tahmin ettim valla
Yaz abi takip ederiz bu gece bir şeyler alabilsek iyiydiBuraya atınca gelmiyor artık sana özelden yazarım oynadığım maçları 2-3 arkadaş var Onlara bir tek yazarım
Yaz abi takip ederiz bu gece bir şeyler alabilsek iyiydi
Orçun kökü var ya o alır iki tane atar herhalde ya@Muroo1988 hangi özel oran oynanır 45 verdi jojo abi
Lig maçında ki miOrçun kökü var ya o alır iki tane atar herhalde ya
2 çekseydik çok güzel olacaktı ya bir tane maç kaldı gelirse 4 960 veriyor 😄vera@Muroo1988 hangi özel oran oynanır 45 verdi jojo abi
Eyvallah abi sende öylesin
Bilmiyorum ki sabah gördüm iki gol en fazla atar diyeLig maçında ki mi
Vallahi yattık murom takip olsun zaman geçsin diye bjk ilk yarı sıfır fener maçına kg yok demiştim😄
Yazma abi maçı nazar değiyor🤣2 çekseydik çok güzel olacaktı ya bir tane maç kaldı gelirse 4 960 veriyor 😄vera
Nasıl uyuz oldum biliyor musun O dediğin kişiye kadın bile öyle laf etmezBjk ye ilk yarı sıfır oynamıştım yattık 😀 bu Beşiktaş bana yaramıyo
Nazar değil Burada yatmamı isteyen bazı kamiller var Onlar gözü değiyorYazma abi maçı nazar değiyor🤣
Ne olduğu belli değil ki o çapsızınNasıl uyuz oldum biliyor musun O dediğin kişiye kadın bile öyle laf etmez
Senin yerin her zaman buradaNe olduğu belli değil ki o çapsızın
Eyvallah dostum muhatap olmak istemiyorum ondan biraz girmedim gitsin çapsız diyeSenin yerin her zaman burada