- 3,393
- 2,109
- 113
Bu gece
Şu veradan çeksen iyi olurdu MuroSeyfi Doğanay söylüyor ya
murooher gün efkarlı babalar söylüyor yaBu gece
Hiç sorma ya deli oldum ya ondan sonra Zaten moral düştü ya direk bed vaktine birka alacaktım yukarı çıkardım benŞu veradan çeksen iyi olurdu Muro
Seyfi Doğanay Aralardamurooher gün efkarlı babalar söylüyor ya
Betvaktınde ne var Muro arkadaşa borcunu yollaxım 1 k kaldı belki yüksek kazanırızHiç sorma ya deli oldum ya ondan sonra Zaten moral düştü ya direk bed vaktine birka alacaktım yukarı çıkardım ben
Ev boş bugün tribe girdimSeyfi Doğanay Aralarda
Valla haklısın ustam da belki denk gelir diye. Buradan illa birilerinide aramıştır bu numadaAleykümselam da böyle soru
Birebir veriyor yaBetvaktınde ne var Muro arkadaşa borcunu yollaxım 1 k kaldı belki yüksek kazanırız
Sıkıntı yok Ben buradayım ya adamsın@Muroo1988 abi foruma girmeye bilirim belki iş aramam lazım sen buradasın dimi irtibatı kesmeyelim günü birlik İstanbula gelirim otururuz görüşürüz
Arıyacam zaten abi gelmedenSıkıntı yok Ben buradayım ya adamsın
Reisim yanlışlıkla benim yorumu siliyon saygılar 😁Konu dışına çıkılmaz ise sevinirim Beyler
Saygısızlık yapmayın.
Reis görüyorsun okumuşsundur tahrik ediyor beni muhatap olmuyoruz gelmiş buraya tahrik edici laflar ediyor sen biliyorsun benim söylememe gerek yok okumuşsundur huzursuzluk çıkarıyor Biz kendi halimizde 5-6 arkadaş zaten muhabbet ediyoruz kendimize günlük burada niye huzursuzluk çıkarıyor gelip buraya uyarın onu gelmesin buraya huzursuzluk çıkarmasınKonu dışına çıkılmaz ise sevinirim Beyler
Saygısızlık yapmayın.
Biliyorum abi sorun yok 😊@RuLing reis gerekeni yapar zaten moral bozmayalım
Bugun dimi maçıŞu Orkun Kökçe iki tane attıralım
Roma maçıymış Yarın mı bu maç anasını satayım yaŞu Orkun Kökçe iki tane attıralım