- 15,855
- 9,788
- 113
Betvakti jokerden daha iyi konuda ödeme de problem yaramadı hrnuzOraya da hiç Yatırım yok %100 freebet Var Diyorlar
Betvakti jokerden daha iyi konuda ödeme de problem yaramadı hrnuzOraya da hiç Yatırım yok %100 freebet Var Diyorlar
Sahtesine yatırdım çektim onlara ait o site orijinale yatırıp çekeceğim750 dolandırıldgın siteyi nasıl para cekcen
Geçen sende gördüm girdim üyeliğim varmış telegramı takibe aldım daha nasip olmadıBetvakti jokerden daha iyi konuda ödeme de problem yaramadı hrnuz
Valla muro dikkat et bu joker yola çıkmışSahtesine yatırdım çektim onlara ait o site orijinale yatırıp çekeceğim
Biz de kaldırımda dayız musti ayık olsunlar kaldırım her zaman avantajlıValla muro dikkat et bu joker yola çıkmış
Abi yatırdığın şekilde ekran resmi atınca vermeleri lazımSahtesine yatırdım çektim onlara ait o site orijinale yatırıp çekeceğim
Bize ait değil diyor ki nasıl verecekAbi yatırdığın şekilde ekran resmi atınca vermeleri lazım
Neyse boşver reis sen kupon yap kendine şimdi 😆😆😆Bize ait değil diyor ki nasıl verecek
Kansız herif seniBetvakti jokerden daha iyi konuda ödeme de problem yaramadı hrnuz
Krdsm benim ne kansızlığımi gordunKansız herif seni
Roll açmışsın yetişene kadar kapanmış reisKansız herif seni
Çevrim yaptın dimi deveci sen çekte abilerine bi roll yapÖdemez bu pic site
He abi yaptım gelsin insÇevrim yaptın dimi deveci sen çekte abilerine bi roll yap
Ulan deveci 😂4.9 k cevrim yapmistim son 100 lira vardı sıfıra bastık 0 geldi 35 sayı kapattık ama 14 u unuttuk ondort geldi
Son 100 lira ya 0 yutturduk en çok benim hakkım ilk bana odemsi gerek ama ödemez oyunlar kapalı ödesin güzel olurUlan deveci 😂