- 3,891
- 2,523
- 113
Oyunları askıya almışlar rafıkk oynanmıyor yoksa ben çok tan çevrim yapardımSon 100 lira ya 0 yutturduk en çok benim hakkım ilk bana odemsi gerek ama ödemez oyunlar kapalı ödesin güzel olur
Oyunları askıya almışlar rafıkk oynanmıyor yoksa ben çok tan çevrim yapardımSon 100 lira ya 0 yutturduk en çok benim hakkım ilk bana odemsi gerek ama ödemez oyunlar kapalı ödesin güzel olur
He vallaOyunları askıya almışlar rafıkk oynanmıyor yoksa ben çok tan çevrim yapardım
Almış piclerOyunları askıya almışlar rafıkk oynanmıyor yoksa ben çok tan çevrim yapardım
Rafık nereyeBen yatar gelirse yarın yazarim
Valla abi yaticim yav ben göz ameliyatı oldum ya gözler agriyorRafık nereye
Neyse boşver reis sen kupon yap kendine şimdi 😆😆😆
Oynatmıyor değil miRafık nereye
Oynatıyor girr şimdi baktımOynatmıyor değil mi
Böyle şans olmaz ya kardeşime yaptım kırmızı siyah kırmızı siyah diye diye 5000 liralık herhalde oynadım ana bakiyeye 1000 lira geçti çekim verdim kardeşime giderse hiç olmazsa 300-400 kendimize buradan koparırız 😄Oynatıyor girr şimdi baktım
Benimde şimdi geçti ana bakiyeye hiç takip etmiyordum kaptırmışım kendimi çekim verdim bende şimdiBöyle şans olmaz ya kardeşime yaptım kırmızı siyah kırmızı siyah diye diye 5000 liralık herhalde oynadım ana bakiyeye 1000 lira geçti çekim verdim kardeşime giderse hiç olmazsa 300-400 kendimize buradan koparırız 😄
Ulan nasıl olur ya bu kendi hesabımı yapamadım 1000 lira yerine koyayım şimdi kardeşimin hesabına çekim verdi 300 atarım diyor sana 😄Benimde şimdi geçti ana bakiyeye hiç takip etmiyordum kaptırmışım kendimi çekim verdim bende şimdi
BÖyle bir şey olamaz yaBenimde şimdi geçti ana bakiyeye hiç takip etmiyordum kaptırmışım kendimi çekim verdim bende şimdi
Eyvah eyvah abi 😂😂😂Ulan nasıl olur ya bu kendi hesabımı yapamadım 1000 lira yerine koyayım şimdi kardeşimin hesabına çekim verdi 300 atarım diyor sana 😄
Dedim onu da istemiyorum a İnsan bir 500 atarEyvah eyvah abi 😂😂😂
Onu bilmiyorum kral biz deneme bonusundan bahsediyoruz uyuz oldum iyice kendi hesabıma yapamadık kardeşimizin hesabına yaptık böyle bir şey var mı yaMat boş kod attı
Şans işte muro bızım yüz gülecek bir gün emin olOnu bilmiyorum kral biz deneme bonusundan bahsediyoruz uyuz oldum iyice kendi hesabıma yapamadık kardeşimizin hesabına yaptık böyle bir şey var mı ya
Deseydin bonusu ben buldum hayırdır 😂😂😂😂Dedim onu da istemiyorum a İnsan bir 500 atar