Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,855
9,788
113
Öyle nolsun sabah 70bin dolarlık saaati verdim tamirciye günlük rutin hareketler siz

RuLing

Dostu çok olanın postu çabuk eskir.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,775
2,408
113
Aklıma jokerbet geldi 750 lira çöktü ya şunun gerçek sitesinden para çekmem lazım yarın öbür gün ayarlayayım şuradan bir para Çekeyim sonra bed vaktine geçeceğim orada da hiç Yatırım yok
Arama oluşturdum dedin sen abi aramadılar mı

Nazo987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,890
3,000
113
Aklıma jokerbet geldi 750 lira çöktü ya şunun gerçek sitesinden para çekmem lazım yarın öbür gün ayarlayayım şuradan bir para Çekeyim sonra bed vaktine geçeceğim orada da hiç Yatırım yok
çok sahtesi var onların dün ben yatirim yaptım dedim heralde tongaya düştük allahtan orjinalmiş domainleri 3 er 4 er atlıyo değişti zamn

Nazo987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,890
3,000
113
100de 100 frebet kampanyası cok iyi zaten hep onun için yatiriyorum bunlara

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,128
32,307
113
Abi ben olsam aramam 😂😂 niye sövüyon muroooo abim ya kral ya 😂😂😂 tekrar arama talebi oluştur abi wp varsa yaz bi
750 çökmüş Bir de diyor ki nasıl diktim seni gel de Bunun anasından girme sülalesinden çıkma öyle bir küfürler ettim ki bak emin ol buna ikinci kelimeyi yazmadan engelledi küfürleri görünce baktı Çok hızlı ilerliyor

RuLing

Dostu çok olanın postu çabuk eskir.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,775
2,408
113
750 çökmüş Bir de diyor ki nasıl diktim seni gel de Bunun anasından girme sülalesinden çıkma öyle bir küfürler ettim ki bak emin ol buna ikinci kelimeyi yazmadan engelledi küfürleri görünce baktı Çok hızlı ilerliyor
Yanında olsaydı bide lavuk 🤣🤣🤣 hem parayı alıp hem döverdin abi 😂

mustafamelis2

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,423
531
113
Beyler uokmu şöyle beleşten birşeyler bildiğiniz çekelimde kelle paça içelim

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,395
2,111
113
750 dolandırıldgın siteyi nasıl para cekcen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...