- 15,777
- 2,922
- 113
Sağ ol muro abeOluuoyo diye biliyorum
Sağ ol muro abeOluuoyo diye biliyorum
Vbete çek hamgi siteysdOluuoyo diye biliyorum
yok rolde vardı onada çıktı ödülAllah Allah rol mu yaptı o yüzden sesi çıkmıyor Buraya gelmiyor bir daha gelmesin
Allah çarpsın izlediğini biliyordum diyorum niye yazmıyor Bak bunu yazınca Nasıl yazıyorsun yazsana arada bir muhabbet edelim 😄Krdsm 200 TL kaxandik diye zengin mi olduk
Valla kansız sabah naver fakirler yazdın demekki parayı buldunKrdsm 200 TL kaxandik diye zengin mi olduk
vbet virusbet oldu kankaVbete çek hamgi siteysd
hahahasdfa izliyomuşAllah çarpsın izlediğini biliyordum diyorum niye yazmıyor Bak bunu yazınca Nasıl yazıyorsun yazsana arada bir muhabbet edelim 😄
Yav işte odurvbet virusbet oldu kanka
O her yerde onun adı kansızhahahasdfa izliyomuş![]()
Krdsm bı kerede surda biri ben parayı buldum hepinizi bu hayatdan sokup cikaricam desin beAllah çarpsın izlediğini biliyordum diyorum niye yazmıyor Bak bunu yazınca Nasıl yazıyorsun yazsana arada bir muhabbet edelim 😄
parayı bulan buraya gelmez kanka hayali bile mantıksız bişeyKrdsm bı kerede surda biri ben parayı buldum hepinizi bu hayatdan sokup cikaricam desin be
Yok la ne alakaparayı bulan buraya gelmez kanka hayali bile mantıksız bişey
Ah ah keskeKrdsm bı kerede surda biri ben parayı buldum hepinizi bu hayatdan sokup cikaricam desin be
izleyip yazmadığı içinmiBir karar aldım ben tehlikeli bir adammisim
Ney ne anlamadımizleyip yazmadığı içinmi
okuyomuş ama yazmıyodu ya onu söyleyinceNey ne anlamadım
Seni daha göremeyiz parayı bulduğun zamanKrdsm bı kerede surda biri ben parayı buldum hepinizi bu hayatdan sokup cikaricam desin be
He tamam abiokuyomuş ama yazmıyodu ya onu söyleyince