- 7,651
- 3,323
- 113
Allah yardım etsin benim amcam kan kanseriydi karısından da ayrılmıştı biz baktık ama şimdi iyi Antep'te Mehmet Demir var doktor çok iyi bir sırdır hele hastalığı onaDedem 4. Evre kanser evdeyiz şimdi ama zor yani
Allah yardım etsin benim amcam kan kanseriydi karısından da ayrılmıştı biz baktık ama şimdi iyi Antep'te Mehmet Demir var doktor çok iyi bir sırdır hele hastalığı onaDedem 4. Evre kanser evdeyiz şimdi ama zor yani
1k bastım yarın koddan 1 k daha başarım okul haftaya başlıyor bu kafaylla gidersem odaklanamam bitiririm artık günde 1 saat gelirim formaFener'e kaç çalıştın şimdiye kadar
Bundan sonra biri ya dağıtım ya burada rol gibi konu açtığı zaman hani bizden biri böyle muhabbete gelmeyenler işine geldiği zaman dağıtım gibi gördükleri zaman geldikleri zaman bak O kişilere ne yapıyorum Ahmet öyle adamlar bu konuya gelmesin dahaAllah yardım etsin benim amcam kan kanseriydi karısından da ayrılmıştı biz baktık ama şimdi iyi Antep'te Mehmet Demir var doktor çok iyi bir sırdır hele hastalığı ona
Özel bir tane daha geldi ya onu basmadın mı bir daha zaten gündüz basmıştım bir1k bastım yarın koddan 1 k daha başarım okul haftaya başlıyor bu kafaylla gidersem odaklanamam bitiririm artık günde 1 saat gelirim forma
Abi oc virtus bolagna 3 çeyrek 20 üstü attılar ben oynadım atamadilar valla senin Bandırma maçı gibi oldu o hacketin kafasına bassam için anca sogurÖzel bir tane daha geldi ya onu basmadın mı bir daha zaten gündüz basmıştım bir
Yap abi ben senin arkanda değil yanındayımBundan sonra biri ya dağıtım ya burada rol gibi konu açtığı zaman hani bizden biri böyle muhabbete gelmeyenler işine geldiği zaman dağıtım gibi gördükleri zaman geldikleri zaman bak O kişilere ne yapıyorum Ahmet öyle adamlar bu konuya gelmesin daha
Yani o biri yani o bir abi bu 40 k para mı atti onu niye atti yani bunun amacı neGitsinler kendilerine konu açsınlar çok kötü bozarım beni bilen bilir gerekirse Kendimi banlatırım o kişiyi de buradan Alır götürürüm
La kime yuruyon yine deli manyakGitsinler kendilerine konu açsınlar çok kötü bozarım beni bilen bilir gerekirse Kendimi banlatırım o kişiyi de buradan Alır götürürüm
Sen benim ne demek istediğimi anladın mı işine geldikleri zaman konuya cayır cayır yazarlar dağıtım gördükleri zaman işine gelmedim konu da muhabbet bile etmezler öyle adamlar bir daha bak bu konuya gelebiliyor mu Gitsinler kendilerine konu açsınlarYap abi ben senin arkanda değil yanındayım
La kime yuruyon yine deli manyak öyle adamlara her türlü yürürüm
Sen benim ne demek istediğimi anladın mı işine geldikleri zaman konuya cayır cayır yazarlar dağıtım gördükleri zaman işine gelmedim konu da muhabbet bile etmezler öyle adamlar bir daha bak bu konuya gelebiliyor mu Gitsinler kendilerine konu doğru abi herkes kendi çıkarını dusunuyor
Jojo havale ödedi mi sana muroSen benim ne demek istediğimi anladın mı işine geldikleri zaman konuya cayır cayır yazarlar dağıtım gördükleri zaman işine gelmedim konu da muhabbet bile etmezler öyle adamlar bir daha bak bu konuya gelebiliyor mu Gitsinler kendilerine konu açsınlar
Şu an belli değil geldikleri zaman belli olacak zaten burada görürsün bomba gibi patladığım zaman çıkar amaçlı bu konuyu kullanmasınlar Gitsinler kendilerine konu açsınlarKim o adamlar yigido
Doğru abi bu formda bunlar biraz varSen benim ne demek istediğimi anladın mı işine geldikleri zaman konuya cayır cayır yazarlar dağıtım gördükleri zaman işine gelmedim konu da muhabbet bile etmezler öyle adamlar bir daha bak bu konuya gelebiliyor mu Gitsinler kendilerine konu açsınlar
Ödedi Kral adam 600'e yemeğe verdik 400'ü de kaybettikJojo havale ödedi mi sana muro
Sıkıntı yok Ahmet'im muro çok pis Ters teperDoğru abi bu formda bunlar biraz var
Sen sakin ol yinede gardaslik ✋Şu an belli değil geldikleri zaman belli olacak zaten burada görürsün bomba gibi patladığım zaman çıkar amaçlı bu konuyu kullanmasınlar Gitsinler kendilerine konu açsınlar