Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,849
32,128
113
Murom takma boşver
Yok Kral adam adamın dibi sen ayıkıyorsun ne demek istediğimi sen şurada mesela para kazan örnek veriyorum iki üç kişiye burada Mesela devamlı konuda olan içinden gelmiş güzellik yapacaksın bir bakıyorsun 10 kişi birden konuya yazıyor Öyle adamlar çıkar amaçlı kullanıyor burayı yok öyle gelmesinler kardeşim biz bize yeteriz

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,695
13,036
113
Yok Kral adam adamın dibi sen ayıkıyorsun ne demek istediğimi sen şurada mesela para kazan örnek veriyorum iki üç kişiye burada Mesela devamlı konuda olan içinden gelmiş güzellik yapacaksın bir bakıyorsun 10 kişi birden konuya yazıyor Öyle adamlar çıkar amaçlı kullanıyor burayı yok öyle gelmesinler kardeşim biz bize yeteriz
Mükemmel tespit murom öyle adamı barındırmayaksın yanında biz cok barındırdık 2 gün sonra mesajlara cevap vermeyip 3. Gün sende para olunca yaa dost ne yapıyorsun ya. Canım dostum felan hadi lan ordan ah murom ah burda o kadar çakal varki aman bizden uzak bu saate sonra

dextermorgan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
726
2,401
93
Bir şey soracam 5 k mesaja 25 kişi kalmış trx olan varmı yav siteye attiriririmda sigarayla yemek param yok yarine biri trx verse ama valla komisyon almayın aci bana geri atarmi yarın hem okeyede gidicik
Vallahi okudum kardeşim herhalde biraz uyku geldi ondandır anlamadım pek demek istediğini ama kripto ile ilgili yardımcı olurum yani

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,849
32,128
113
Mükemmel tespit murom öyle adamı barındırmayaksın yanında biz cok barındırdık 2 gün sonra mesajlara cevap vermeyip 3. Gün sende para olunca yaa dost ne yapıyorsun ya. Canım dostum felan hadi lan ordan ah murom ah burda o kadar çakal varki aman bizden uzak bu saate sonra
Sokakları hayatımı vermişim kral adam sanal da olsa Karşımdaki insanı konuşmalarından çözerim 😂

dextermorgan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
726
2,401
93
Abi para gelsin öyle at yani şey anlayamadım heralde ben 5 k mesaj oldum 500 TL verici vbete attirimda Okey filan var yarın o yüzden trx lazim
Fark etmez nasıl istersen istersen şimdi atıyım ben senin ibana yarın benim trx adresini verirsin yada siteye atmak istiyorsan yarın öyle yaparız bana fark eden birşey yok senin işine nasıl gelirse benim amacım yardımcı olmak sana

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,849
32,128
113
Evet güzel bi dost oda
Ben LC Waikiki'de çalıştım 2015'te yönetici yanıma geldi bir şey kullanıyor musun dedi evet dedim ne kullanıyorsun dedi şunu kullanıyorum dedim ondan sonra iki gün çalışmıştım gündüze sabitlediler 4.5 sene Gündüzde sabit kaldım resmen çöktük şirkete en son kendim bıraktım çıktım 😂

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,849
32,128
113
Ben LC Waikiki'de çalıştım 2015'te yönetici yanıma geldi bir şey kullanıyor musun dedi evet dedim ne kullanıyorsun dedi şunu kullanıyorum dedim ondan sonra iki gün çalışmıştım gündüze sabitlediler 4.5 sene Gündüzde sabit kaldım resmen çöktük şirkete en son kendim bıraktım çıktım 😂
Evimden çıkmak nasip olmasın Bahçeşehir'de yeri isteyen gidip sorabilir insan kaynaklarına isim soy isim veririm anlatsınlar Bütün müdürler yolunu değiştiriyordu beni gördü mü sabah Harman oluyodum bir gidiyordum sabah sabah patlıyordum oralarda var ya sinirden kimse yanaşmıyordu 😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...