Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,694
32,034
113
Allah yardım etsin benim amcam kan kanseriydi karısından da ayrılmıştı biz baktık ama şimdi iyi Antep'te Mehmet Demir var doktor çok iyi bir sırdır hele hastalığı ona
Bundan sonra biri ya dağıtım ya burada rol gibi konu açtığı zaman hani bizden biri böyle muhabbete gelmeyenler işine geldiği zaman dağıtım gibi gördükleri zaman geldikleri zaman bak O kişilere ne yapıyorum Ahmet öyle adamlar bu konuya gelmesin daha

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,694
32,034
113
Gitsinler kendilerine konu açsınlar çok kötü bozarım beni bilen bilir gerekirse Kendimi banlatırım o kişiyi de buradan Alır götürürüm

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,651
3,321
113
Bundan sonra biri ya dağıtım ya burada rol gibi konu açtığı zaman hani bizden biri böyle muhabbete gelmeyenler işine geldiği zaman dağıtım gibi gördükleri zaman geldikleri zaman bak O kişilere ne yapıyorum Ahmet öyle adamlar bu konuya gelmesin daha
Yap abi ben senin arkanda değil yanındayım

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,651
3,321
113
Gitsinler kendilerine konu açsınlar çok kötü bozarım beni bilen bilir gerekirse Kendimi banlatırım o kişiyi de buradan Alır götürürüm
Yani o biri yani o bir abi bu 40 k para mı atti onu niye atti yani bunun amacı ne

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,694
32,034
113
Yap abi ben senin arkanda değil yanındayım
Sen benim ne demek istediğimi anladın mı işine geldikleri zaman konuya cayır cayır yazarlar dağıtım gördükleri zaman işine gelmedim konu da muhabbet bile etmezler öyle adamlar bir daha bak bu konuya gelebiliyor mu Gitsinler kendilerine konu açsınlar

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,696
16,754
113
Kim o adamlar yigido

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,651
3,321
113
Sen benim ne demek istediğimi anladın mı işine geldikleri zaman konuya cayır cayır yazarlar dağıtım gördükleri zaman işine gelmedim konu da muhabbet bile etmezler öyle adamlar bir daha bak bu konuya gelebiliyor mu Gitsinler kendilerine konu doğru abi herkes kendi çıkarını dusunuyor

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,874
14,581
113
Sen benim ne demek istediğimi anladın mı işine geldikleri zaman konuya cayır cayır yazarlar dağıtım gördükleri zaman işine gelmedim konu da muhabbet bile etmezler öyle adamlar bir daha bak bu konuya gelebiliyor mu Gitsinler kendilerine konu açsınlar
Jojo havale ödedi mi sana muro

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,651
3,321
113
Doğru abi bu formda bunlar biraz var

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,696
16,754
113
Şu an belli değil geldikleri zaman belli olacak zaten burada görürsün bomba gibi patladığım zaman çıkar amaçlı bu konuyu kullanmasınlar Gitsinler kendilerine konu açsınlar
Sen sakin ol yinede gardaslik ✋

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,694
32,034
113
Zamanında burada a Ekrem diye biri vardı burada beni sorabilirsin sülalesinden girdim çıktım 😄

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...