- 3,847
- 2,486
- 113
Nasıl aldın deveci üst üste anlatHe abi kirik30 odedi
Nasıl aldın deveci üst üste anlatHe abi kirik30 odedi
Biz tahmini nezaman gireriz o listeye
Abi formda biri paylasti doğ girdim tekte verdi normalde ikinciyi vermez diye girmeyecektim oyundan attı forma girdim big ide biri atmış onu da girin dedim onuda verdi tekteNasıl aldın deveci üst üste anlat
Kansız adamdır
Aynı anda iki tane kot atınca deneyelim bizde ozaman deveci bakalım verir belki üst üste çok attı bugünAbi formda biri paylasti doğ girdim tekte verdi normalde ikinciyi vermez diye girmeyecektim oyundan attı forma girdim big ide biri atmış onu da girin dedim onuda verdi tekte
Veriyor abi insAynı anda iki tane kot atınca deneyelim bizde ozaman deveci bakalım verir belki üst üste çok attı bugün
Deveci mat ne zaman atar alamadık daha auto clicker kullanıyorum da alamadım gene ya elimden telefonu bırakıp işim çıkıyor oluyor bi aksilikVeriyor abi ins
Abi onu kimse bilemez sinyal attıktan sonra 30 45 arası atıyor ona göre hesaplaDeveci mat ne zaman atar alamadık daha auto clicker kullanıyorum da alamadım gene ya elimden telefonu bırakıp işim çıkıyor oluyor bi aksilik
Ne zaman atar dedik attı tam 5 dk spam sonucu aldım deveci😂Abi onu kimse bilemez sinyal attıktan sonra 30 45 arası atıyor ona göre hesapla
Valla ben oyun oynuydum hadi 10 k alNe zaman atar dedik attı tam 5 dk spam sonucu aldım deveci😂
İki kere 3 şeker geldi 4. Gelmedi ulan 42 lira verdiValla ben oyun oynuydum hadi 10 k al
Oc lâri bunlar hep ayniİki kere 3 şeker geldi 4. Gelmedi ulan 42 lira verdi
sizi de severim Ahmet sıkıntı yok ama bunların yeri Ben de ayrıBiz tahmini nezaman gireriz o listeye
Matbet ilk alışım mı Bana vermediİki kere 3 şeker geldi 4. Gelmedi ulan 42 lira verdi
Ya emo abi haykırıyorum senin bu ilginç şeylerine 😂Bende hata veriyor kod Ekli dosyayı görüntüle 925097