- 15,855
- 9,788
- 113
İyi geceler dostTek üzüntüm parayı vuramadan ayrılmak oldu kalan yarismaci abilerime başarılar diliyorum sağlıcakla kalın yarın tekrar kod kovalarken görmezsiniz umarım .d
İyi geceler dostTek üzüntüm parayı vuramadan ayrılmak oldu kalan yarismaci abilerime başarılar diliyorum sağlıcakla kalın yarın tekrar kod kovalarken görmezsiniz umarım .d
Tek üzüntüm parayı vuramadan ayrılmak oldu kalan yarismaci abilerime başarılar diliyorum sağlıcakla kalın yarın tekrar kod kovalarken görmezsiniz umarım .d
[/QUOT hayırlı sabahlar Kral
Yatırım var mıydı senin oraya bana da 10 betten 100 Spin eklenecek 1000 lira bulursam10 bet 100 fs ekledi 400tl verdi hshdhssa
100 lerce k yatırım var aga benim site orasıYatırım var mıydı senin oraya bana da 10 betten 100 Spin eklenecek 1000 lira bulursam
Anladım100 lerce k yatırım var aga benim site orası
Gelmiyo Muro anla işte gelmiyoBakın bu maç nasıl geliyor para yok ya Ekli dosyayı görüntüle 924250
Bu 750 attığım site yok mu şimdi bak o bir Arasınlar beni nasıl rezil edeceğim namussuz bunlar yaGelmiyo Muro anla işte gelmiyo
Aga bunun tuzağı var klonluyorlar yani sitenin yapacağını zannetmiyorum giden gitti bence kendini boşuna üzersin uğraşmakla geri dönüşü olmucak çünkü keşke olsa da@NoEscapE o 750 yatırdım ya Joker Bete orijinal sitesinde dedim şifreyi değiştireyim değiştirdim orijinal sitesinde sahte sitesinde eski Şifreyi giriyorum hata veriyor şimdi değiştirdim şifreyi yazdım yine giriş yaptı bu site bunlara ait değil de kime ait bu 2 dakikada nasıl bu şifre geçiyor oraya bunların analarını ağlatacağım Dur bir gündüz olsun bir arama talebi oluşturum arasınlar @tahir1603 böyle bir şey olabilir mi Kral bu site bunlara ait değilse nasıl orijinal sitede Şifreyi değiştirdim aynı şekil sahte Sitede o şifreyle giriyor öteki şifre eski şifre ile girmiyor
Yok şunu diyorum ben orijinal sitede şifre değiştirdim sahte sitede aynı şifreyle giriş yapıyor öteki şifre ile giriş yapmıyor önceki şifreyle bu nasıl oluyorAga bunun tuzağı var klonluyorlar yani sitenin yapacağını zannetmiyorum giden gitti bence kendini boşuna üzersin uğraşmakla geri dönüşü olmucak çünkü keşke olsa da
Bende onu diyorum klonluyorlar işte birebir aynısı oraya geçiyor agaYok şunu diyorum ben orijinal sitede şifre değiştirdim sahte sitede aynı şifreyle giriş yapıyor öteki şifre ile giriş yapmıyor önceki şifreyle bu nasıl oluyor
O zaman ben daha bu Joker'in orijinal sitesine de girmeyeyim hep şifre değiştirdiğimde onlar bilecek benim paramı sıfırlarlar doğru muBende onu diyorum klonluyorlar işte birebir aynısı oraya geçiyor aga
Hayır şifre değiştir 2fa ac hiç bi şey olmazO zaman ben daha bu Joker'in orijinal sitesine de girmeyeyim hep şifre değiştirdiğimde onlar bilecek benim paramı sıfırlarlar doğru mu
Şifre değiştirsen ne olacak şifreyi değiştiriyorum öteki Klon adresinde aynı şifre ile giriş yapıyor başka şifreyle giriş yapmıyor hiçbir şekilde aklım bunu almıyor işteHayır şifre değiştir 2fa ac hiç bi şey olmaz
Grlmez
Aga anlatamadım ben sende anlamadın bosver sen doğru siteye yatır yatırdığın sitede 2 faktörlü doğrulama aç bisi olmaz yinede sen biliyon sonra gelip hesap sorma böyle dedin diyeŞifre değiştirsen ne olacak şifreyi değiştiriyorum öteki Klon adresinde aynı şifre ile giriş yapıyor başka şifreyle giriş yapmıyor hiçbir şekilde aklım bunu almıyor işte