- 15,855
- 9,788
- 113
Yav Muro 1 2 k geciyodur 5 yapıp kaybediyorum gibisinden anla isye ama her gün geçio ondan dminjmOo sen benden de hızlı çıktın bana o şekil sponsor olsalar günlük 5K sen nasıl sıfırlıyorsun bunu ben anlamadım ki
Yav Muro 1 2 k geciyodur 5 yapıp kaybediyorum gibisinden anla isye ama her gün geçio ondan dminjmOo sen benden de hızlı çıktın bana o şekil sponsor olsalar günlük 5K sen nasıl sıfırlıyorsun bunu ben anlamadım ki
En çok neyini seviyom biliyon mu alinmiyon hiç helal vallaGeriye dönük dostluklarimjz var alla sukur
5K Neyi yetmiyor Ben 5K yapsam direkt çekerim ya 5K yaptın mı çek yüksekte gözün olmasınYav Muro 1 2 k geciyodur 5 yapıp kaybediyorum gibisinden anla isye ama her gün geçio ondan dminjm
Onun farkına ben de vardım ha Ne desen alınmıyor değil miEn çok neyini seviyom biliyon mu alinmiyon hiç helal valla
Muro 5k bana da yetiyo ama içimde kumar oynama durtusunu durduramiyom yoksa bana günlük 500 de yeter neye harciyoz sanki5K Neyi yetmiyor Ben 5K yapsam direkt çekerim ya 5K yaptın mı çek yüksekte gözün olmasın
Çok kötü bağımlılık yapmış sen de yaMuro 5k bana da yetiyo ama içimde kumar oynama durtusunu durduramiyom yoksa bana günlük 500 de yeter neye harciyoz sanki
Hem yüzsüz hem kansız valla hshdswaOnun farkına ben de vardım ha Ne desen alınmıyor değil mi
Hadi Vur parayı gelKaç bettir ki bu Ekli dosyayı görüntüle 924226
Maalesef dün bu saatlerde 100tlm vardı sigaramı alsam kupon mu yapsam dedjm kupon yaptık battik skrm dedim uyudum uyandığımda dm kutumda beni bekleyen bı 2k vardı 5 paket sigara aldık 2 gün siraga derdim yokÇok kötü bağımlılık yapmış sen de ya
60k mi sildi oe siteKaç bettir ki bu Ekli dosyayı görüntüle 924226
Ama bu benimde istemiyocegim anlamına gelmez60k mi sildi oe site
Abi yeni bir işe başladım kumarı da bırakma noktasına geldim son günlerde hevesim yok bazen girip bakıyorum foruma eski tadı yok forumun uzaklaşıyorum yavaş yavaş kurtulursam kumardan PTT ile tulumba tatlısı gondercem sana .d sonu yok geçde olsa idrak edebildim yokuslarin sonunda yok oluşlar varmış bilseydim nefes nefese kosmazdim günün sözü olsun bari@omerty5 nerdesin parayi buldun mu
Para olunca heves geri gelirAbi yeni bir işe başladım kumarı da bırakma noktasına geldim son günlerde hevesim yok bazen girip bakıyorum foruma eski tadı yok forumun uzaklaşıyorum yavaş yavaş kurtulursam kumardan PTT ile tulumba tatlısı gondercem sana .d sonu yok geçde olsa idrak edebildim yokuslarin sonunda yok oluşlar varmış bilseydim nefes nefese kosmazdim günün sözü olsun bari
Hayırlı olsun işini bırakmaAbi yeni bir işe başladım kumarı da bırakma noktasına geldim son günlerde hevesim yok bazen girip bakıyorum foruma eski tadı yok forumun uzaklaşıyorum yavaş yavaş kurtulursam kumardan PTT ile tulumba tatlısı gondercem sana .d sonu yok geçde olsa idrak edebildim yokuslarin sonunda yok oluşlar varmış bilseydim nefes nefese kosmazdim günün sözü olsun bari
Helalin var kardeşim herseyin en iyisi seninle olsunnnAbi yeni bir işe başladım kumarı da bırakma noktasına geldim son günlerde hevesim yok bazen girip bakıyorum foruma eski tadı yok forumun uzaklaşıyorum yavaş yavaş kurtulursam kumardan PTT ile tulumba tatlısı gondercem sana .d sonu yok geçde olsa idrak edebildim yokuslarin sonunda yok oluşlar varmış bilseydim nefes nefese kosmazdim günün sözü olsun bari
10 bet 100 fs ekledi 400tl verdi hshdhssaHadi Vur parayı gel
Yapıştır martingeleAma bu benimde istemiyocegim anlamına gelmez
Vermedi kahpeYapıştır martingele
Tek üzüntüm parayı vuramadan ayrılmak oldu kalan yarismaci abilerime başarılar diliyorum sağlıcakla kalın yarın tekrar kod kovalarken görmezsiniz umarım .dHayırlı olsun işini bırakma