Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,855
9,788
113
Çok kötü bağımlılık yapmış sen de ya
Maalesef dün bu saatlerde 100tlm vardı sigaramı alsam kupon mu yapsam dedjm kupon yaptık battik skrm dedim uyudum uyandığımda dm kutumda beni bekleyen bı 2k vardı 5 paket sigara aldık 2 gün siraga derdim yok

omerty5

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,204
958
113
@omerty5 nerdesin parayi buldun mu
Abi yeni bir işe başladım kumarı da bırakma noktasına geldim son günlerde hevesim yok bazen girip bakıyorum foruma eski tadı yok forumun uzaklaşıyorum yavaş yavaş kurtulursam kumardan PTT ile tulumba tatlısı gondercem sana .d sonu yok geçde olsa idrak edebildim yokuslarin sonunda yok oluşlar varmış bilseydim nefes nefese kosmazdim günün sözü olsun bari

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,855
9,788
113
Abi yeni bir işe başladım kumarı da bırakma noktasına geldim son günlerde hevesim yok bazen girip bakıyorum foruma eski tadı yok forumun uzaklaşıyorum yavaş yavaş kurtulursam kumardan PTT ile tulumba tatlısı gondercem sana .d sonu yok geçde olsa idrak edebildim yokuslarin sonunda yok oluşlar varmış bilseydim nefes nefese kosmazdim günün sözü olsun bari
Para olunca heves geri gelir

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,013
32,225
113
Hayırlı olsun işini bırakma

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,020
14,728
113
Helalin var kardeşim herseyin en iyisi seninle olsunnn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...