Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,087
32,284
113
@NoEscapE o 750 yatırdım ya Joker Bete orijinal sitesinde dedim şifreyi değiştireyim değiştirdim orijinal sitesinde sahte sitesinde eski Şifreyi giriyorum hata veriyor şimdi değiştirdim şifreyi yazdım yine giriş yaptı bu site bunlara ait değil de kime ait bu 2 dakikada nasıl bu şifre geçiyor oraya bunların analarını ağlatacağım Dur bir gündüz olsun bir arama talebi oluşturum arasınlar @tahir1603 böyle bir şey olabilir mi Kral bu site bunlara ait değilse nasıl orijinal sitede Şifreyi değiştirdim aynı şekil sahte Sitede o şifreyle giriyor öteki şifre eski şifre ile girmiyor

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,020
14,728
113
@NoEscapE o 750 yatırdım ya Joker Bete orijinal sitesinde dedim şifreyi değiştireyim değiştirdim orijinal sitesinde sahte sitesinde eski Şifreyi giriyorum hata veriyor şimdi değiştirdim şifreyi yazdım yine giriş yaptı bu site bunlara ait değil de kime ait bu 2 dakikada nasıl bu şifre geçiyor oraya bunların analarını ağlatacağım Dur bir gündüz olsun bir arama talebi oluşturum arasınlar @tahir1603 böyle bir şey olabilir mi Kral bu site bunlara ait değilse nasıl orijinal sitede Şifreyi değiştirdim aynı şekil sahte Sitede o şifreyle giriyor öteki şifre eski şifre ile girmiyor
Aga bunun tuzağı var klonluyorlar yani sitenin yapacağını zannetmiyorum giden gitti bence kendini boşuna üzersin uğraşmakla geri dönüşü olmucak çünkü keşke olsa da

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,087
32,284
113
Aga bunun tuzağı var klonluyorlar yani sitenin yapacağını zannetmiyorum giden gitti bence kendini boşuna üzersin uğraşmakla geri dönüşü olmucak çünkü keşke olsa da
Yok şunu diyorum ben orijinal sitede şifre değiştirdim sahte sitede aynı şifreyle giriş yapıyor öteki şifre ile giriş yapmıyor önceki şifreyle bu nasıl oluyor

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,020
14,728
113
Şifre değiştirsen ne olacak şifreyi değiştiriyorum öteki Klon adresinde aynı şifre ile giriş yapıyor başka şifreyle giriş yapmıyor hiçbir şekilde aklım bunu almıyor işte
Aga anlatamadım ben sende anlamadın bosver sen doğru siteye yatır yatırdığın sitede 2 faktörlü doğrulama aç bisi olmaz yinede sen biliyon sonra gelip hesap sorma böyle dedin diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...