Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,825
32,114
113
Jojonun özelleri yaramaz murom
1000 lira yatırıma egt'de 10 liradan 100 Spin veriyor bana özel çekim sınırı yok Bir kat ana para çevrimi var o kadar çevirdiğin zaman ne kadar çıktı diyelim 1000 lira mı örnek veriyorum 1000 liraya ekleniyor 2.000 oluyor ya bir kere çevir komple çek istediğin kadar bir umudum burası var

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,095
4,231
113
1000 lira yatırıma egt'de 10 liradan 100 Spin veriyor bana özel çekim sınırı yok Bir kat ana para çevrimi var o kadar çevirdiğin zaman ne kadar çıktı diyelim 1000 lira mı örnek veriyorum 1000 liraya ekleniyor 2.000 oluyor ya bir kere çevir komple çek istediğin kadar bir umudum burası var
Bu alt yapıya yatırım yapıp slot oynanmaz dayı piyasanın en iğrenç slotları jojo mat ege pusula . Bu cehennemin 4 atlısına ne promo verirlerse versinler ben yatırmam şahsen

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,825
32,114
113
Bu alt yapıya yatırım yapıp slot oynanmaz dayı piyasanın en iğrenç slotları jojo mat ege pusula . Bu cehennemin 4 atlısına ne promo verirlerse versinler ben yatırmam şahsen
Ben bugün yatıracağım emo 10 liradan çevirtiriyor en kötü 300 versin bir kere seveyim çekerim yani o Bedava para bir de yüksek verdiğini düşün şans bu

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,095
4,231
113
Ben bugün yatıracağım emo 10 liradan çevirtiriyor en kötü 300 versin bir kere seveyim çekerim yani o Bedava para bir de yüksek verdiğini düşün şans bu
Yav ne şansı abi bari sen yapma ya tamam üç beş kuruş zar zor verir de beklentiyi yüksek tutma yani kumar oynayan herkes bu alt yapının slotlarının beş kuruş etmediğini biliyor

RuLing

Dostu çok olanın postu çabuk eskir.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,569
2,245
113
Cacığa bağladı maçlar betkom tombaladan hep ucundan kaçıyor 3 5 topla ah bi gelse biliyorum ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...