- 3,254
- 2,021
- 113
Bu cicişlerden 1-2 tane iyi giderdiah ulan alsaydı bizi tarikata çok farklı olurdu elleri sallayış şekli bile değişik 😂😂
Bu cicişlerden 1-2 tane iyi giderdiah ulan alsaydı bizi tarikata çok farklı olurdu elleri sallayış şekli bile değişik 😂😂
1 tane olsa da olurdu yada tarikata alsaydı biziBu cicişlerden 1-2 tane iyi giderdi
Aleykümselam Kral şimdi geldim dışarıdaydım annemle deSelamünaleyküm Dostlar Güzel Günler diliyorum @Muroo1988 adam Buralardamı Kral Selamünaleyküm
Aleyküm selam Reis çok seri kayboluyon valla 😊Selamünaleyküm
Dışarı çıktım kıralı adamAleyküm selam Reis çok seri kayboluyon valla 😊
AsSelamünaleyküm
Şu bin lira ayarlayayım şu Mono bayisi alalım ya emo
İnşallah dayı gönlünce olsunŞu bin lira ayarlayayım şu Mono bayisi alalım ya emo
Adammmmİnşallah dayı gönlünce olsun
Muro bak kod kovalamaya devam edersek 2 sene sonraki halimiz bu
HajajajahahahhzjzHgaaMuro bak kod kovalamaya devam edersek 2 sene sonraki halimiz bu
Wasilin kankalarinı buluyorum aranan şahıslar büro amirliğinde dosyalardan
Wasil'in eşi benzeri yok 😂😂😂Wasilin kankalarinı buluyorum aranan şahıslar büro amirliğinde dosyalardan
Onun kulaklarinin ruhsatı var dayı daha önce ruhsat çıkarmamıştı diye baya sorun yaşadı emniyetleWasil'in eşi benzeri yok 😂😂😂
O kulaklara ruhsat verenin aklını...Onun kulaklarinin ruhsatı var dayı daha önce ruhsat çıkarmamıştı diye baya sorun yaşadı emniyetle
Mecbur verdiler dayı yoksa illegal işlerde kullanıyordu o kulaklar ile dedikodu dinleme menzili 240 km idiO kulaklara ruhsat verenin aklını...
Kuzeninde de bir burun var oda mecbur hem ruhsat çıkardı hem oksijen vergisi ödüyor . Derin bir nefes çekince 300 metrelik alanda oksijen kalmıyordu çok sıkıntı yaşadı garipMecbur verdiler dayı yoksa illegal işlerde kullanıyordu o kulaklar ile dedikodu dinleme menzili 240 km idi