- 62,819
- 32,107
- 113
Hadi oğlum atın yiyin ya
Bak başka zaman takip et abi maç 3 üst biterHadi oğlum atın yiyin ya
Evet bu niye atmıyor onuBak başka zaman takip et abi maç 3 üst biter
Şike var abi galiba 😂😂 ayar oldumEvet bu niye atmıyor onu
Ulan Hakkı bir bil ha bak emin ol Hakkı bir bir Bu maçınŞike var abi galiba 😂😂 ayar oldum
Şuraya bak ya Ne atıyor ne yiyor ya ben bu jojo'dan özel orandan kazanmadan bu özel oranı almaya devam edeceğim çok Uyuz etti beniŞike var abi galiba 😂😂 ayar oldum
Jojonun özelleri yaramaz muromŞuraya bak ya Ne atıyor ne yiyor ya ben bu jojo'dan özel orandan kazanmadan bu özel oranı almaya devam edeceğim çok Uyuz etti beni
Vallahi ya dedik alalım şunu iki gündür tek Golden gittiJojonun özelleri yaramaz murom
Abi jojo anlaşma yapmış bunlarla galiba 😂Şuraya bak ya Ne atıyor ne yiyor ya ben bu jojo'dan özel orandan kazanmadan bu özel oranı almaya devam edeceğim çok Uyuz etti beni
1000 lira yatırıma egt'de 10 liradan 100 Spin veriyor bana özel çekim sınırı yok Bir kat ana para çevrimi var o kadar çevirdiğin zaman ne kadar çıktı diyelim 1000 lira mı örnek veriyorum 1000 liraya ekleniyor 2.000 oluyor ya bir kere çevir komple çek istediğin kadar bir umudum burası varJojonun özelleri yaramaz murom
Jojo Allah belasını versin at uyuVallahi ya dedik alalım şunu iki gündür tek Golden gitti
Bu alt yapıya yatırım yapıp slot oynanmaz dayı piyasanın en iğrenç slotları jojo mat ege pusula . Bu cehennemin 4 atlısına ne promo verirlerse versinler ben yatırmam şahsen1000 lira yatırıma egt'de 10 liradan 100 Spin veriyor bana özel çekim sınırı yok Bir kat ana para çevrimi var o kadar çevirdiğin zaman ne kadar çıktı diyelim 1000 lira mı örnek veriyorum 1000 liraya ekleniyor 2.000 oluyor ya bir kere çevir komple çek istediğin kadar bir umudum burası var
Ben bugün yatıracağım emo 10 liradan çevirtiriyor en kötü 300 versin bir kere seveyim çekerim yani o Bedava para bir de yüksek verdiğini düşün şans buBu alt yapıya yatırım yapıp slot oynanmaz dayı piyasanın en iğrenç slotları jojo mat ege pusula . Bu cehennemin 4 atlısına ne promo verirlerse versinler ben yatırmam şahsen
Yav ne şansı abi bari sen yapma ya tamam üç beş kuruş zar zor verir de beklentiyi yüksek tutma yani kumar oynayan herkes bu alt yapının slotlarının beş kuruş etmediğini biliyorBen bugün yatıracağım emo 10 liradan çevirtiriyor en kötü 300 versin bir kere seveyim çekerim yani o Bedava para bir de yüksek verdiğini düşün şans bu
Doğrudur emo herkesin görüşü farklıdır Ben öyle düşünmüyorumYav ne şansı abi bari sen yapma ya tamam üç beş kuruş zar zor verir de beklentiyi yüksek tutma yani kumar oynayan herkes bu alt yapının slotlarının beş kuruş etmediğini biliyor
Ne diyim dayı inşallah milyon verir de o ihtimal 8milyon oyuncuda bir olurDoğrudur emo herkesin görüşü farklıdır Ben öyle düşünmüyorum
Lan Maça bak 00 bitiyor ya hiç oynamasalardı daha iyiydi ya Bu nasıl iştir yaBak başka zaman takip et abi maç 3 üst biter
Abi kendimi kutsayacam en sonunda bende bi gudubetlik var galibaLan Maça bak 00 bitiyor ya hiç oynamasalardı daha iyiydi ya Bu nasıl iştir ya