- 3,580
- 2,252
- 113
Puhahah 😂😂 nerden geliyor abi aklına böyle şeyler 😂😂Kuzeninde de bir burun var oda mecbur hem ruhsat çıkardı hem oksijen vergisi ödüyor . Derin bir nefes çekince 300 metrelik alanda oksijen kalmıyordu çok sıkıntı yaşadı garip
Puhahah 😂😂 nerden geliyor abi aklına böyle şeyler 😂😂Kuzeninde de bir burun var oda mecbur hem ruhsat çıkardı hem oksijen vergisi ödüyor . Derin bir nefes çekince 300 metrelik alanda oksijen kalmıyordu çok sıkıntı yaşadı garip
Sıkıntıdan dayı vallahi gecenin ilerleyen saatinde köşeme çekildigimde başlıyor cehennemPuhahah 😂😂 nerden geliyor abi aklına böyle şeyler 😂😂
Ulan Koptum yaKuzeninde de bir burun var oda mecbur hem ruhsat çıkardı hem oksijen vergisi ödüyor . Derin bir nefes çekince 300 metrelik alanda oksijen kalmıyordu çok sıkıntı yaşadı garip
Bir bir bitecekDk 47 at ulan artık şu golü
Yakında senin bıyıklara da ruhsat isterler ayık olUlan Koptum ya
O bıyıkların sahibinden Kralı vergi alamazYakında senin bıyıklara da ruhsat isterler ayık ol
70 olmadan bir gol gelir ondan sonra bir tane daha gelir 1-1 biterDk 47 at ulan artık şu golü
Alırlar anam alırlar öyle demeO bıyıkların sahibinden Kralı vergi alamaz
Muroo abi cok durgun iki takımdaBir bir bitecek
1-1 bitecek gibi bir his var bilmiyorum oynadık diye demiyorumMuroo abi cok durgun iki takımda
Trabzon 1-1 oldu 2,5 üstüne gidiyorMuroo abi cok durgun iki takımda
İlk golü Kasımpaşa atar sonra deplasman koyar 1-1 yapar bitirirMuroo abi cok durgun iki takımda
Usta bu garanti kriptoda 9.99 dolarım var TL çevirirken en düşük 10 dolardan yapmalisiniz diyor başka bi çözümü yok muTrabzon 1-1 oldu 2,5 üstüne gidiyor
Vallahi onu hiç bilmiyorum ben almadım Bu Trip de olayında 10 dolar da bana veriyorduUsta bu garanti kriptoda 9.99 dolarım var TL çevirirken en düşük 10 dolardan yapmalisiniz diyor başka bi çözümü yok mu
İnşallah abi yaaaİlk golü Kasımpaşa atar sonra deplasman koyar 1-1 yapar bitirir
TRFGKUYTE jojoVallahi onu hiç bilmiyorum ben almadım Bu Trip de olayında 10 dolar da bana veriyordu
Gelmiyor ki bir kere vermiyor mu sabah almıştık sıfırladık yaSZMLKJUYT mat
Gol dakikaları yerde 60 ile 70 arası bunda kesin bir gol olur benim tahminimSZMLKJUYT mat