Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

osamur78

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,802
1,069
113
kuponlara baktımda forumda kımse kazanamamıs herhalde o kadar mactan 3 mac bulup yazamadık atalanta serefsizi 48k yedi city yedi o kadar ust macı var atalanta piçi 0.5 ustten ve 1.5 ust yazmısım butun maclar ters geldı

Blackman

⚫🔴
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,700
18,102
113
Dostlar bi konuda bilgiye ihtiyacım var bilen varsa aydınlatırsa sevinirim. Ben tasindim yeni ev icin elt su d.gaz aboneligi aldim. Bunlari alirkende hepsinin abonelik ucretlerini taksitlere bolmusdum. Simdi 1 ay oldu tekrar sozlesmeleri iptal edicem bunlarin kapatma odemesi nasil olacak 1 ay oldugu icin sadece 1 aylikmi ucretleri alirlar yoksa taksite boldugum ucretlerin hepsinimi isterler. Aradim dogru duzgun bilgi vermediler

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,610
31,954
113
Dostlar bi konuda bilgiye ihtiyacım var bilen varsa aydınlatırsa sevinirim. Ben tasindim yeni ev icin elt su d.gaz aboneligi aldim. Bunlari alirkende hepsinin abonelik ucretlerini taksitlere bolmusdum. Simdi 1 ay oldu tekrar sozlesmeleri iptal edicem bunlarin kapatma odemesi nasil olacak 1 ay oldugu icin sadece 1 aylikmi ucretleri alirlar yoksa taksite boldugum ucretlerin hepsinimi isterler. Aradim dogru duzgun bilgi vermediler
Vallahi onu bilmiyorum Bilen varsa yazsın

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,610
31,954
113
Abi bişey sorcam sen bilirsin bı arkadas rica etti ben bilmiyorum babasi imzaya gitmemis ondan dolayı içeri almışlar kaç güne geri çıkar bilgin varmı
Melo karakola mı almışlar yoksa tekrar cezaevine gitmiş mi eğer cezaevine gitmişse imzayı yakıp 3 hakkı var çünkü imzayı yaktıysa eğer o 3 hakkı mesela cezası 2 sene ya 2 seneden dışarıda denetimle görmüş 3 ay var 3 ay çık geri kalan cezayı açıkta yatıyor

melo52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,137
1,548
113
Kalan ne kadar cezası varsa hepsini yatar muhabbete daldık jojo'yu bekliyordum5 Dakika olmuş şimdi de vermiyor ya bir kupon yapalım dedik
Kusura bakma abi ama yardımcı olduğun için teşekkürler bilgi önemli varol bı ton mevzu var bizide çekiyor 🙂 kafa bulanık ben seni bı ara görürüm abim

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,610
31,954
113
Kusura bakma abi ama yardımcı olduğun için teşekkürler bilgi önemli varol bı ton mevzu var bizide çekiyor 🙂 kafa bulanık ben seni bı ara görürüm abim
Ya görmen için demedim Senin canın sağ olsun kral işin gücün rast gitsin Sıkma canını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...