- 3,516
- 2,192
- 113
Ben yatıyorum abi bu gece can sıkıntısı yeter Hayırlı gecelerÖyle bir şey olamaz ya ulan Umudumuz vardı o da gitti
Ben yatıyorum abi bu gece can sıkıntısı yeter Hayırlı gecelerÖyle bir şey olamaz ya ulan Umudumuz vardı o da gitti
Hayırlı geceler KralBen yatıyorum abi bu gece can sıkıntısı yeter Hayırlı geceler
Abi bişey sorcam sen bilirsin bı arkadas rica etti ben bilmiyorum babasi imzaya gitmemis ondan dolayı içeri almışlar kaç güne geri çıkar bilgin varmı@bozak2121 ulan Ne ball adamsın 2-0 bitti 1000 lira skorunu napolibet'te bir tek sen bilmişsin Hadi 5000 yap cek
Vallahi onu bilmiyorum Bilen varsa yazsınDostlar bi konuda bilgiye ihtiyacım var bilen varsa aydınlatırsa sevinirim. Ben tasindim yeni ev icin elt su d.gaz aboneligi aldim. Bunlari alirkende hepsinin abonelik ucretlerini taksitlere bolmusdum. Simdi 1 ay oldu tekrar sozlesmeleri iptal edicem bunlarin kapatma odemesi nasil olacak 1 ay oldugu icin sadece 1 aylikmi ucretleri alirlar yoksa taksite boldugum ucretlerin hepsinimi isterler. Aradim dogru duzgun bilgi vermediler
İçeri derken cezaevine mi gitmişAbi bişey sorcam sen bilirsin bı arkadas rica etti ben bilmiyorum babasi imzaya gitmemis ondan dolayı içeri almışlar kaç güne geri çıkar bilgin varmı
Melo karakola mı almışlar yoksa tekrar cezaevine gitmiş mi eğer cezaevine gitmişse imzayı yakıp 3 hakkı var çünkü imzayı yaktıysa eğer o 3 hakkı mesela cezası 2 sene ya 2 seneden dışarıda denetimle görmüş 3 ay var 3 ay çık geri kalan cezayı açıkta yatıyorAbi bişey sorcam sen bilirsin bı arkadas rica etti ben bilmiyorum babasi imzaya gitmemis ondan dolayı içeri almışlar kaç güne geri çıkar bilgin varmı
Aynen abi cezaevi gitmisİçeri derken cezaevine mi gitmiş
Kalan ne kadar cezası varsa hepsini yatar muhabbete daldık jojo'yu bekliyordum5 Dakika olmuş şimdi de vermiyor ya bir kupon yapalım dedikAynen abi cezaevi gitmis
Kusura bakma abi ama yardımcı olduğun için teşekkürler bilgi önemli varol bı ton mevzu var bizide çekiyor 🙂 kafa bulanık ben seni bı ara görürüm abimKalan ne kadar cezası varsa hepsini yatar muhabbete daldık jojo'yu bekliyordum5 Dakika olmuş şimdi de vermiyor ya bir kupon yapalım dedik
Ya görmen için demedim Senin canın sağ olsun kral işin gücün rast gitsin Sıkma canınıKusura bakma abi ama yardımcı olduğun için teşekkürler bilgi önemli varol bı ton mevzu var bizide çekiyor 🙂 kafa bulanık ben seni bı ara görürüm abim
Biliyorum abim cansın seninde her daimYa görmen için demedim Senin canın sağ olsun kral işin gücün rast gitsin Sıkma canını
Sağlık olsun dostYoruldum hayat
Belim büküldü artık mkYoruldum hayat