- 3,775
- 2,407
- 113
Kopenhag bu kadar sağlam takımmı abi ilk yarı olmadan atmışŞu Barcelona ilk yarıda atsaydı tek Liverpool'a kalsaydı ikinciyi
Kopenhag bu kadar sağlam takımmı abi ilk yarı olmadan atmışŞu Barcelona ilk yarıda atsaydı tek Liverpool'a kalsaydı ikinciyi
İkinci yarıya kaldıkŞu Barcelona ilk yarıda atsaydı tek Liverpool'a kalsaydı ikinciyi
Favori evde Bilmiyorum ya nasıl yediKopenhag bu kadar sağlam takımmı abi ilk yarı olmadan atmış
Farketmez abi zaten barca atar 1 Qarabağ inşallah atar daha 50 dk var saysak bakalımFavori evde Bilmiyorum ya nasıl yedi
Liverpool inşallah kendi kalene atarsın 😂
[/QUO gelsin kupon parasını ı çıksın gece maçları var
Jojo bana niye vermiyor onu anlamadım yaİnşallah abi jojo kotlarıda bitirir kupon gelirse ozaman 😂😂😂😂
Bende alamadım abi günde bir tane 20 saat dolması lazım yeniden almak içinJojo bana niye vermiyor onu anlamadım ya
Dediğim gibi kaldı Liverpool'a Liverpool'da atar birazdan yer yaniMaç başladı hadi bakalım
Hadi be aslanım qarabağDediğim gibi kaldı Liverpool'a Liverpool'da atar birazdan yer yani
Lan bir tane atmıyor atması lazım ya galatasaray 3-0 bu da 5-1 bitsin yaUlan 4 yedin at artık şu 1 taneyi
Rezillik abi valla billahiLan bir tane atmıyor atması lazım ya galatasaray 3-0 bu da 5-1 bitsin ya