Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,692
32,028
113
O kim diyordu bugün Galatasaray alır ora da alır rüyasında görmüş söylüyordum

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,692
32,028
113
Eski üyesin birde yaptığına bak dost
Sana dedim bak 2 maç geldi Kaldı 2 maç Barcelona da var olur Liverpool'a bakıyor kupon karşılıklı olursa Liverpool 50 olan geliyor sana dedim ya garanti bulamadım para yatırayım 5.000 lira Şuraya bak 100 lira yatırılıyordu

RuLing

Dostu çok olanın postu çabuk eskir.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,534
2,213
113
Sana dedim bak 2 maç geldi Kaldı 2 maç Barcelona da var olur Liverpool'a bakıyor kupon karşılıklı olursa Liverpool 50 olan geliyor sana dedim ya garanti bulamadım para yatırayım 5.000 lira Şuraya bak 100 lira yatırılıyordu
Keşke bulup yapıştıraydım ama yapacak bir şey yok abi

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,692
32,028
113
Keşke bulup yapıştıraydım ama yapacak bir şey yok abi
Kral dün geceden beri ben bunu gördüm sabaha doğru bir türlü bulamadım şuraya ya Hatta Tahir diye bir arkadaş var ona da söyledim özel olan için bu bir tek kafamdan geçiyordu çünkü mantıklı geldi ötekileri mantıksız geldi

RuLing

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,534
2,213
113
Kral dün geceden beri ben bunu gördüm sabaha doğru bir türlü bulamadım şuraya ya Hatta Tahir diye bir arkadaş var ona da söyledim özel olan için bu bir tek kafamdan geçiyordu çünkü mantıklı geldi ötekileri mantıksız geldi
Dk 40 abi inşallah atar bir tane

RuLing

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,534
2,213
113
Eğer bu 50 oran gelirse felaket moralim bozulur nasıl basmadık diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...