- 62,692
- 32,029
- 113
Yatırma boş ver 20K istiyor namussuzyuhh ben de havale 250yatırmaya calısıyorum 2 saattır
![]()
![]()
Yatırma boş ver 20K istiyor namussuzyuhh ben de havale 250yatırmaya calısıyorum 2 saattır
![]()
![]()
20 nedır ya. görende 0.5 üst actı sanacakYatırma boş ver 20K istiyor namussuz
Evet20 nedır ya. görende 0.5 üst actı sanacak
2k ikinci yarı 2.5 üst icin 20k ıstıyor oclar.
City takım üst al daha iyi başkan
50 olan ilk maç daha dakika 10'da geldiEski üyesin birde yaptığına bak dost
Hadi be beklemedeyiz abi 😁50 olan ilk maç daha dakika 10'da geldi
Sana dedim bak 2 maç geldi Kaldı 2 maç Barcelona da var olur Liverpool'a bakıyor kupon karşılıklı olursa Liverpool 50 olan geliyor sana dedim ya garanti bulamadım para yatırayım 5.000 lira Şuraya bak 100 lira yatırılıyorduEski üyesin birde yaptığına bak dost
Barcelona da atar şimdi liverpool'a Tek kaldı haHadi be beklemedeyiz abi 😁
Liverpoll atarmı abiBarcelona da atar şimdi liverpool'a Tek kaldı ha
Bence bir tane yer ya. Orabaga atar yaLiverpoll atarmı abi
Keşke bulup yapıştıraydım ama yapacak bir şey yok abiSana dedim bak 2 maç geldi Kaldı 2 maç Barcelona da var olur Liverpool'a bakıyor kupon karşılıklı olursa Liverpool 50 olan geliyor sana dedim ya garanti bulamadım para yatırayım 5.000 lira Şuraya bak 100 lira yatırılıyordu
Qarabay tek sıkıntıBence bir tane yer ya. Orabaga atar ya
Kral dün geceden beri ben bunu gördüm sabaha doğru bir türlü bulamadım şuraya ya Hatta Tahir diye bir arkadaş var ona da söyledim özel olan için bu bir tek kafamdan geçiyordu çünkü mantıklı geldi ötekileri mantıksız geldiKeşke bulup yapıştıraydım ama yapacak bir şey yok abi
Dk 40 abi inşallah atar bir taneKral dün geceden beri ben bunu gördüm sabaha doğru bir türlü bulamadım şuraya ya Hatta Tahir diye bir arkadaş var ona da söyledim özel olan için bu bir tek kafamdan geçiyordu çünkü mantıklı geldi ötekileri mantıksız geldi
Hissediyordum geleceğini hislerimde yanılmam bakalımEğer bu 50 oran gelirse felaket moralim bozulur nasıl basmadık diye
Şu Barcelona ilk yarıda atsaydı tek Liverpool'a kalsaydı ikinciyiHissediyordum geleceğini hislerimde yanılmam bakalım