- 3,659
- 2,312
- 113
Abi kefil değilim ama öder muro abiBak bu Fener maçına 4,5 üstü aldım o Zuma beti gelirse o parayı ödemeyecek bak size ekran atacağım
Abi kefil değilim ama öder muro abiBak bu Fener maçına 4,5 üstü aldım o Zuma beti gelirse o parayı ödemeyecek bak size ekran atacağım
Vallahi ödemez billahi ödemez bir ara daha yaptım IP dedi ödemedi yine aldım Şimdi yine yapacağım yine ayıp edecek öylesine aldım vallahiAbi kefil değilim ama öder muro abi
Hadi ya çekim yaparsan kripto dene bakalım abi bu seferVallahi ödemez billahi ödemez bir ara daha yaptım IP dedi ödemedi yine aldım Şimdi yine yapacağım yine ayıp edecek öylesine aldım vallahi
Yokkı krıptoHadi ya çekim yaparsan kripto dene bakalım abi bu sefer
Yap kendine muroo abi bi kripto harbi nefes oluyor gerçektenYokkı krıpto
Öder mi ödemez mi 20dk sonra belli olcak millet çeker birazdanAbi kefil değilim ama öder muro abi
O oldumu iyi olur işteNamussuzlar bir kırmızı kart çıkarsa 1000 lira Gelse ya
Senin düşüncen ne üstadÖder mi ödemez mi 20dk sonra belli olcak millet çeker birazdan
Bence de oderSenin düşüncen ne üstad
Dur yav dememoyle 2. Yarı olsunHadi bir biri olursun hadi oğlum
Bir bir olursa benim kupon yatacak şimdi muroo abiyle çekişmeyelim 😂😂Dur yav dememoyle 2. Yarı olsun
Benim de yaticak sjdjskjfka ne oynadin senBir bir olursa benim kupon yatacak şimdi muroo abiyle çekişmeyelim 😂😂
Aston villa kazanır yaptım üstad 😂Benim de yaticak sjdjskjfka ne oynadin sen
İlk yari miAston villa kazanır yaptım üstad 😂
Toplamİlk yari mi
İlk yarı da ben girdimToplam
İlk yarı bir buçuk üstü olacak Hala diyorum hissediyorum ya 2-0 ya 1 1 1 şey olacak yani hislerim kolay kolay yanıltmaz da bakalımSite havaleyle cektriyo