- 15,855
- 9,788
- 113
2.0 bankoİlk yarı bir buçuk üstü olacak Hala diyorum hissediyorum ya 2-0 ya 1 1 1 şey olacak yani hislerim kolay kolay yanıltmaz da bakalım
2.0 bankoİlk yarı bir buçuk üstü olacak Hala diyorum hissediyorum ya 2-0 ya 1 1 1 şey olacak yani hislerim kolay kolay yanıltmaz da bakalım
hadi inşallah reis ya2.0 banko
2-1 bitebilir de belli olmaz ya bufener maçı 2. yarı 2 gol daha olurmu dostlar
son 500 para var üste atayım diyorum bilemedim2-1 bitebilir de belli olmaz ya bu
aston skora yatan takım başkası olsa acımazdaİlk yarı bir tane daha olsaydı 4,5 üstü olurdu bu maç
İçinden nasıl geçiyorsa öyle yapİlk yarı bir tane daha olsaydı 4,5 üstü olurdu bu maç
son para olunca içinden geçen basılmıyor içimden geçen 2.5 altİçinden nasıl geçiyorsa öyle yap
genduzi niye oynamıyokiFredle olmaz bu iş direk satılmalı
70de 2 şans çok zor dostÇekilişe katıldık 70 kişi var bakalım 2 kişi 500 çıkarsa iyi olur ya
Zumabet ödüyor abi çekim verenler olmuş gördümÇekilişe katıldık 70 kişi var bakalım 2 kişi 500 çıkarsa iyi olur ya
Onun ben topcu diye aqq kardesm adam kontraya gelinlik kiz gbi cikariyor takimi yeminle yaFredle olmaz bu iş direk satılmalı
orda ne var dostZumabet ödüyor abi çekim verenler olmuş gördüm
Anlamadım benimkini ödememiştiZumabet ödüyor abi çekim verenler olmuş gördüm
24 de oynar o grup aşamasında oynuyamıyor yeni transferlergenduzi niye oynamıyoki
anladım dost fenerin 24 garanti heralde 2 maçıda yenilse24 de oynar o grup aşamasında oynuyamıyor yeni transferler