- 62,951
- 32,196
- 113
Öyle adamlar buraya gelemez gel Burada takılNe gerek var dost ben sevmiyorum sürekli vıcık vıcık para muhabbeti yapan yada gevşek gevşek konuşan insanları bir kaç tane var forumda uzak durmaya çalışıyorum sinirimi bozmamak için
Öyle adamlar buraya gelemez gel Burada takılNe gerek var dost ben sevmiyorum sürekli vıcık vıcık para muhabbeti yapan yada gevşek gevşek konuşan insanları bir kaç tane var forumda uzak durmaya çalışıyorum sinirimi bozmamak için
Bak izle Fenerbahçe ilk yarı bir buçuk üst öyle düşünüyorumNe gerek var dost ben sevmiyorum sürekli vıcık vıcık para muhabbeti yapan yada gevşek gevşek konuşan insanları bir kaç tane var forumda uzak durmaya çalışıyorum sinirimi bozmamak için
OlabilirBak izle Fenerbahçe ilk yarı bir buçuk üst öyle düşünüyorum
İnan bende bugün farkettim o olayı hiç bir fikrim yok@Daimon reis mesela arkadaş da dm'de muhabbet ediyoruz örnek veriyorum başkaları nasıl görebiliyor gülücük işareti vesaire koyabiliyor 2 kişi izleyemeydi DMD Olmayan Adam mesela geliyor oraya ben gülücük koyabiliyor vesaire Nasıl oluyor bu görebiliyorlar mı değmeyi
Anlamadım Nasıl oluyor bu şekilde yaİnan bende bugün farkettim o olayı hiç bir fikrim yok
Cok ilginç karşında ki kişi mi ekliyor sohbete acaba o kişiyi yoksa görememisi lazımAnlamadım Nasıl oluyor bu şekilde ya
Aynısını @chirella ile yaşadık başkası beğeni atıyor konuşurken@Daimon reis mesela arkadaş da dm'de muhabbet ediyoruz örnek veriyorum başkaları nasıl görebiliyor gülücük işareti vesaire koyabiliyor 2 kişi izleyemeydi DMD Olmayan Adam mesela geliyor oraya ben gülücük koyabiliyor vesaire Nasıl oluyor bu görebiliyorlar mı değmeyi
Nasi görüyorsunEy ahali naparsınız ben sizin tüm dm konuşmalarınızı görüyorum siz göremiyormusunuzz
Çektin mi parayıMat saniyede girdik alamıyoruz ya Bu nasıl saniyede girdik alamıyoruz ya Bu nasıl iştir ya
Biz önümüzü zor görüyoruz dost dm yi nasıl görüyorsun😂Ey ahali naparsınız ben sizin tüm dm konuşmalarınızı görüyorum siz göremiyormusunuzz
Yok desem inanır mısın bulamadım hiçÇektin mi parayı
Knk mesajlarimiiz okuyop emoji koymuşlar. Hata mı kastimi baya moralim bozuldu yaÖğrendim sistemsel hata varmış düzelecekmiş
Bulursun umarimYok desem inanır mısın bulamadım hiç
Okuyabiliyorlar mı onu bilmiyorum da okumasalar gerçi nasıl koyacaklar o şekildeKnk mesajlarimiiz okuyop emoji koymuşlar. Hata mı kastimi baya moralim bozuldu ya
Bulurum Tahir süresi yok OranınBulursun umarim