- 1,361
- 796
- 113
Chirella ile dm de ki konuşmamızın ekran resmini atayım mıBiz önümüzü zor görüyoruz dost dm yi nasıl görüyorsun😂
Chirella ile dm de ki konuşmamızın ekran resmini atayım mıBiz önümüzü zor görüyoruz dost dm yi nasıl görüyorsun😂
Evet bide biz mesajlasikern 3 ayrı kişi emoji koymus . Biri gülmüş biri okey demiş biri beğenmiş emoji ile çıldırdım 🤣🤣Okuyabiliyorlar mı onu bilmiyorum da okumasalar gerçi nasıl koyacaklar o şekilde
At bekliyorumChirella ile dm de ki konuşmamızın ekran resmini atayım mı
Atamazsın ben seni tanımıyorum bileChirella ile dm de ki konuşmamızın ekran resmini atayım mı
Ama emoji var mesajlarda @Daimon başkanım 🥰🥰Reis DM gören yok 🧐
Reis sistemsel ozaman hata yoksa beğeni gülücük atıyorlarReis DM gören yok 🧐
Takılıyorum yavv hemen ciddileşiyonuzAtamazsın ben seni tanımıyorum bile
Kardeşime dedim 25'te gol var dedim Allah şahidim 25'e kadar gelecek dedim şans işte tam 25'de geldiFener'in İlk yarı bir buçuk üstüne ne biçim oran veriyor gelecek bu maç
Ahbe muroo abi 5 k yı alabilseydin şuan çok farklı yerlerde olucaktınİlk yarı bir gol daha var
Muro başkan sen burdanda banlancan gibme geliyor 🤣🤣🤣Dünden beri skor 3-2 kafamdan geçiyordu bakayım 3-2 skor olacak mı
Yine aynı yerde sektirirdim çünkü girmezdim o parayı ihtiyaç var kanka evi taşıyacağım para lazım o yüzden elimden geldiğince fazla vermemeye çalışıyorum iddiaya yoksa bir vermeye başlarsam alırım fazlasıyla 😄Ahbe muroo abi 5 k yı alabilseydin şuan çok farklı yerlerde olucaktın
O konuda Kafan rahat olsun benim hiçbir şekilde korkum yok öyle şeylerdeMuro başkan sen burdanda banlancan gibme geliyor 🤣🤣🤣
Oda doğru abi haklısınYine aynı yerde sektirirdim çünkü girmezdim o parayı ihtiyaç var kanka evi taşıyacağım para lazım o yüzden elimden geldiğince fazla vermemeye çalışıyorum iddiaya yoksa bir vermeye başlarsam alırım fazlasıyla 😄
Bak bu Fener maçına 4,5 üstü aldım o Zuma beti gelirse o parayı ödemeyecek bak size ekran atacağımOda doğru abi haklısın