- 15,855
- 9,788
- 113
Ya yok anlık gelip gidiyo sol alt taraf varya böyle kafamı duvarlara vurasim geliyo öyle bı Ağrı var suanGeçmiş olsun uzanırsan geçer Yat bence hayatta kalırsan ağrıyı çekersin Gece boyunca
Ya yok anlık gelip gidiyo sol alt taraf varya böyle kafamı duvarlara vurasim geliyo öyle bı Ağrı var suanGeçmiş olsun uzanırsan geçer Yat bence hayatta kalırsan ağrıyı çekersin Gece boyunca
Gel diyeceğim yanıma bir duman vereyim ben de Harmanım a**Ya yok anlık gelip gidiyo sol alt taraf varya böyle kafamı duvarlara vurasim geliyo öyle bı Ağrı var suan
Tamam yaz sem aga iban o zaman hallederiz bir şekildeDM atmanı bekliyorum
Valla anlamadığım kelimeler muroGel diyeceğim yanıma bir duman vereyim ben de Harmanım a**
En büyük o mu bilmiyorum ama çok buyukTamam yaz sem aga iban o zaman hallederiz bir şekilde
Boş ver anlama sabahleyin seninle rol takip etmiştik ya o kişi bana dedi Ben kabul etmedim Ahmet'e döndüValla anlamadığım kelimeler muro
Piabella'dan aldım 2 maç yapsam kuponu koyup 2.000 lirayı çekmiştim ben zannediyorum 3 maç 1,90'dan kafamet uyuş maça gidiyor 3 maç yaptım tek Golden gitti ya kupon Burada vallahiŞu lugano maçında ilk yarı bir gol nasıls çıkmaz fena yatırdılar
Her bilmiom bana yazdı Ahmet e ver diyeBoş ver anlama sabahleyin seninle rol takip etmiştik ya o kişi bana dedi Ben kabul etmedim Ahmet'e döndü
Kral Üst perdeden konuşan adamları sevmem bana adam gibi adamlar lazım Ben parasının a* Yanlış anlama Ben rol takip ediyorum niye ediyorum biliyor musun bazı şeylere ihtiyaç var ufaktan O yüzden takip ediyorum o ihtiyacımı karşıladım fazlasıyla gözüm yok zaten çıkıp gidiyorum ama Üst perdeden konuşurlarsa iş değişirHer bilmiom bana yazdı Ahmet e ver diye
Bişey mi demişti konu sahibi sanaKral Üst perdeden konuşan adamları sevmem bana adam gibi adamlar lazım Ben parasının a* Yanlış anlama Ben rol takip ediyorum niye ediyorum biliyor musun bazı şeylere ihtiyaç var ufaktan O yüzden takip ediyorum o ihtiyacımı karşıladım fazlasıyla gözüm yok zaten çıkıp gidiyorum ama Üst perdeden konuşurlarsa iş değişir
KOnun sahibi o Bu fark etmiyor bu gelmiş listeci benim öbürü gelmiş yok şöyle oldu Yok böyle oldu orada bir açıklama yaptı konu sahibi Ondan sonra zaten uyuz oldum herkes kendine yakışanı yapar Kral benim öyle adamlarla işim olmazBişey mi demişti konu sahibi sana
Kansız sen beni sanal alemde tanıyorsun dışarıda tanısan ne demek istediğimi anlarsınBişey mi demişti konu sahibi sana
Para murooo para herşey paraHele bir tanesi var ona Zaten deli oluyorum ya karşıma çıkmaz ki anasını satayım bulamam ki Onu nereden bulayım ki o yüzden uğraşmak istemiyorum biliyor musun Fotoğrafı yok Fotoğrafı olsa bulurum da parayı bulduğu zaman hep Üst perdeden konuşuyor bu forumda parası bitince gelip millete yazılıyor yok bu dolandırıcı yok şu böyle yok b oyle tam bir Kaypak tam bir kaypak
Allah şahidim olsun evimden çıkmak nasip olmasın her şey para değil kral benim gözümde değil parası olup g***** başını oynatan adamı harbi böyle delik deşik edesim geliyor öyleleri Yanımda barınamıyor zaten çevremdePara murooo para herşey para
Herkes öyle değil ve Muro şımarık yetisenle kendi ni bir tutmicanAllah şahidim olsun evimden çıkmak nasip olmasın her şey para değil kral benim gözümde değil parası olup g***** başını oynatan adamı harbi böyle delik deşik edesim geliyor öyleleri Yanımda barınamıyor zaten çevremde
Eyvallah dost yaşamaya çalışıypruzTeşekkür ederim dost sen nasılsın
Şımarık yetişenler fark etmiyor Kral hakkını alır giderHerkes öyle değil ve Muro şımarık yetisenle kendi ni bir tutmican