- 10,920
- 3,123
- 113
Hoşbulduk Muro nasılsın iyisindir umarimKardeşim hoş geldin
Hoşbulduk Muro nasılsın iyisindir umarimKardeşim hoş geldin
İyi olmaya çalışıyordu eyvallahHoşbulduk Muro nasılsın iyisindir umarim
Allah iyilik versin günün güzel geçsin dostİyi olmaya çalışıyordu eyvallah
SenındeAllah iyilik versin günün güzel geçsin dost
Bol şansAtletico yenerse 1 kişiye 250
Berkayım nasılsınAllah iyilik versin günün güzel geçsin dost
Napıyosun dostum yine iş varmı yine gece? Jojo ya yatırım yaptınız mı çekiliş varsa belki çıkar 😄Berkayım nasılsın
BenAtletico yenerse 1 kişiye 250
Sıkıntıdan film izliyorum daha yeni 😄Muronun malikanesi buramı beyler
He ya Onu biz de yatıramadık çekiliş çıkarsa var ya Nescafe inşallah yatırmışsındırNapıyosun dostum yine iş varmı yine gece? Jojo ya yatırım yaptınız mı çekiliş varsa belki çıkar 😄
Dost yok evdeyiz bugun yeter 1 haftalık gündüzdeyiz nerde yatırım ya 😄😄Napıyosun dostum yine iş varmı yine gece? Jojo ya yatırım yaptınız mı çekiliş varsa belki çıkar 😄
Krdsm aylık kayıp bonuslarimjzi unutmayalimDost yok evdeyiz bugun yeter 1 haftalık gündüzdeyiz nerde yatırım ya 😄😄
JojoDost yok evdeyiz bugun yeter 1 haftalık gündüzdeyiz nerde yatırım ya 😄😄
Yok be murom para kalmadıki hesaplar sıkıntılı hep beş kuruş kalmadı gittik traş olduk maymun gibi gezşyorduk yeminleHe ya Onu biz de yatıramadık çekiliş çıkarsa var ya Nescafe inşallah yatırmışsındır
Kim. Veriyor lsKrdsm aylık kayıp bonuslarimjzi unutmayalim
iyi traş olduysan iyi jojo çıkarsa 50.000 çekiliş çok sağlam birini bulmamız lazım senin gibi güvenilir birkaç arkadaş var burada fazla yokYok be murom para kalmadıki hesaplar sıkıntılı hep beş kuruş kalmadı gittik traş olduk maymun gibi gezşyorduk yeminle