Dün 4 k verdş koddan son spinde uzattı 2 3 kere patlasa maks vericekti nerde bizde o şsns
Dün 4 k verdş koddan son spinde uzattı 2 3 kere patlasa maks vericekti nerde bizde o şsns
O değil de jojo çekiliş yapıldı bana çıkmadı çıkan varsa yatırım yoktur anasınıDün 4 k verdş koddan son spinde uzattı 2 3 kere patlasa maks vericekti nerde bizde o şsns
Ben hergün yatırım yapıyorum zaten ondan çekiliş için değil sadece hatırlatıyım dedim sizede..maçlara baktın mı nbaDün 4 k verdş koddan son spinde uzattı 2 3 kere patlasa maks vericekti nerde bizde o şsns
Bende var yatırımda yine çıkmadı 😁O değil de jojo çekiliş yapıldı bana çıkmadı çıkan varsa yatırım yoktur anasını
Koy artık şu kuponları ya Nescafe Ya da sen koy şu kuponu artık yaBen hergün yatırım yapıyorum zaten ondan çekiliş için değil sadece hatırlatıyım dedim sizede..maçlara baktın mı nba
Maçlara bile bakmıyorum yemin ediyorum tribe girdim parasızlıktan 😂Bende var yatırımda yine çıkmadı 😁
Şans kuponu yap belki döner şansın tron hesap göndersene bana dm denMaçlara bile bakmıyorum yemin ediyorum tribe girdim parasızlıktan 😂
Zlot var bildigimKim. Veriyor ls
Tron yok IBAN atsam olmaz mıŞans kuponu yap belki döner şansın tron hesap göndersene bana dm den
Vbet turan atardım da o siteye hayatta atmam geçen gün 300 lirayı 8 saatte gönderdiŞans kuponu yap belki döner şansın tron hesap göndersene bana dm den
DM atmanı bekliyorumŞans kuponu yap belki döner şansın tron hesap göndersene bana dm den
Adamsın senŞans kuponu yap belki döner şansın tron hesap göndersene bana dm den
Sen de adamsınAdamsın sen
Tuz baz ben hiç Diş ağrısı çekmedim ha biliyor musun Ağzımda diş yok hep uyuştuYav kafayı yicem yok böyle bı dış agrisi
Nasıl uyustu laTuz baz ben hiç Diş ağrısı çekmedim ha biliyor musun Ağzımda diş yok hep uyuştu
Geçmiş olsun uzanırsan geçer Yat bence hayatta kalırsan ağrıyı çekersin Gece boyuncaNasıl uyustu la
Teşekkür ederim dost sen nasılsınBerkayım nasılsın