- 2,473
- 1,956
- 113
adamsın dost o da gelsin bi an önceTebrikler dost sevdindik vallaha şu diğer para da gelirse tam takır olursun işte insallah
adamsın dost o da gelsin bi an önceTebrikler dost sevdindik vallaha şu diğer para da gelirse tam takır olursun işte insallah
Çekilişmi olucak reis yoksa adminler kafasına göremi seçeceksağol kral
Tutmuş haberimiz yok, tebriklerBol şans dost
Guzel oluyor knka birde matiz kafa guzel ufff 😃😃maç sonrası en güzel kombo valla
Umarim ugrasitmrazlar dost gecende ucundan kacmisti motor bu sefer aaldasende rahatlabencede reis 3 günü geçmesin uğraştırmasınlarda cuma alalım bari paramızı
sağol reis fikrini belirttiğin içinVallahi nerden baktığına önemli dostum benim yaşımda senle aynı aracı alırsın ama Allah göstermesin daha bir şey de olabilir ama daha yaşlar genç tadını çıkarmak lazım orasıda ayrı konu
Tahmin etmiştimahahah reis estağfurullah buraya 4 kere attım yüksek miktarda tutmadı ters totem yaptım kimse benimle strese girmesin kutlayalım direkt istedim
Amin inşallah bakalım ama çekiliş yapmayabilir azminle haberin olsun gelirse diye başlaması lazım diye biliyorum bu tarz şeylerin hiç tapmadım çekiliş ben bilmiyorum pekadamsın dost o da gelsin bi an önce
adminler çekiliş siteisnden yapsın kimseyi kırmayalım adam seçmece olmasınÇekilişmi olucak reis yoksa adminler kafasına göremi seçecek
misss gibi maşallah 🥰Tutmuş haberimiz yok, tebrikler
Kanka bizde böyle yapalım en iyisi olmuyor benim Kayıp -500 gözüküyor şaka gibiTahmin etmiştim
hadi inşallahUmarim ugrasitmrazlar dost gecende ucundan kacmisti motor bu sefer aaldasende rahatla![]()
Knka odemede sıkıntı oldumu casival coguna arama vs yok aynı hesap bakiye siliyorms gordm😊adamsın dost o da gelsin bi an önce
sağol hocamTutmuş haberimiz yok, tebrikler
1 k at 1 kişiye bırdan 5 yapsın 10 kişiye 500 yapsın bence en mantıklısı en azından orda takip edenlerde kazanıradminler çekiliş siteisnden yapsın kimseyi kırmayalım adam seçmece olmasın
Lan dünkü lavuk nasıl seri yapti öyle yaKanka bizde böyle yapalım en iyisi olmuyor benim Kayıp -500 gözüküyor şaka gibi
5 10 arası yatırım yaptım 20ye kadar çektim sorun olmaz diye düşünüyorum sponsor site hızlı ödüyordu çekimlerimiKnka odemede sıkıntı oldumu casival coguna arama vs yok aynı hesap bakiye siliyorms gordm😊
Kazancın bol olsun tekrardan hayırlı günlersağol reis fikrini belirttiğin için
Ee yapana ne kalacak çekim paylaş mi1 k at 1 kişiye bırdan 5 yapsın 10 kişiye 500 yapsın bence en mantıklısı en azından orda takip edenlerde kazanır
o da olur1 k at 1 kişiye bırdan 5 yapsın 10 kişiye 500 yapsın bence en mantıklısı en azından orda takip edenlerde kazanır