Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin flacssoNN/ 38K ₺ 1.84 Oran

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
38000
Kupon Oranı
1.84

flacssoNN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,473
1,956
113
Kanka yanlış anlama ama o arkadaşlar da biraz doğru söylüyor bence Allah göstermesin motor işi hem sıkıntılı iş şeytan işi Hemde haram param para ama yinede senin kararın tabiki
hocam 24 yaşındayım çevremdeki tüm arkadaşlarımın kendine ait arabası var aile arabasıda değil e bi kız arkadaş yapsak arkadaşlarının manitalarının hepsinin altında araba var yani kız umursamasada insan eksik hissediyor yani bi altımda taşıt olsun istedim

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,337
27,125
113
Site sponsor site Casival dostlar hatırlayanlar olacaktır illaki motor için son bir anım kalmıştı Arsenal - Liverpool maçıyla yatmıştım. Bu sefer motor için gerekli para toplandım bu sefer ulaşabildik. Bir 40.000 TL'sini arkadaşın kredi kartından çektireceğim toplamda 140 var bende motor 170 ekipmanlarla falan anca yetiyor bu yüzden bir kişiye 1000 TL veya iki kişiye 500 TL vermek istiyorum adminler belirlesin 01:00'da

Ekli dosyayı görüntüle 926835
Tebrikler hayırlı olsun kazasız belasız

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,855
9,788
113
Buraya kuponu bilerek mi atmadin kanka göze batmayalim diye

fam4lifez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,584
489
83
Site sponsor site Casival dostlar hatırlayanlar olacaktır illaki motor için son bir anım kalmıştı Arsenal - Liverpool maçıyla yatmıştım. Bu sefer motor için gerekli para toplandım bu sefer ulaşabildik. Bir 40.000 TL'sini arkadaşın kredi kartından çektireceğim toplamda 140 var bende motor 170 ekipmanlarla falan anca yetiyor bu yüzden bir kişiye 1000 TL veya iki kişiye 500 TL vermek istiyorum adminler belirlesin 01:00'da

Güle güle harca

Lazy61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,706
1,447
113
hocam 24 yaşındayım çevremdeki tüm arkadaşlarımın kendine ait arabası var aile arabasıda değil e bi kız arkadaş yapsak arkadaşlarının manitalarının hepsinin altında araba var yani kız umursamasada insan eksik hissediyor yani bi altımda taşıt olsun istedim
Vallahi nerden baktığına önemli dostum benim yaşımda senle aynı aracı alırsın ama Allah göstermesin daha bir şey de olabilir ama daha yaşlar genç tadını çıkarmak lazım orasıda ayrı konu

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
29,819
10,846
113

Tebrikler dost sevdindik vallaha şu diğer para da gelirse tam takır olursun işte insallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...