- 48,344
- 13,507
- 113
Tahir candır can 🙏🏻adamsın ya senden kralı yok
Tahir candır can 🙏🏻adamsın ya senden kralı yok
hocam biraz sohbet edelim atarız 15dkya yaAt knkada duzenlesinler çekiliş diye yoksa dicek dilediğne ulas 😊
harika adam vallaTahir candır can 🙏🏻
sağol kralTebrikler reis
Yarın maca gidecm kocaeli bjk kupa macı ins bana cıkar sigara köfte ekmek+ ayran alırız 😃😃 yoksa simite devam😃😃biraz toplansın herkes etiket atalım o zaman
Bende böyle düşünüyorum lakin heves kırmayalım bol bol dua edelim 🤲🏽Kanka yanlış anlama ama o arkadaşlar da biraz doğru söylüyor bence Allah göstermesin motor işi hem sıkıntılı iş şeytan işi Hemde haram param para ama yinede senin kararın tabiki
hocam 24 yaşındayım çevremdeki tüm arkadaşlarımın kendine ait arabası var aile arabasıda değil e bi kız arkadaş yapsak arkadaşlarının manitalarının hepsinin altında araba var yani kız umursamasada insan eksik hissediyor yani bi altımda taşıt olsun istedimKanka yanlış anlama ama o arkadaşlar da biraz doğru söylüyor bence Allah göstermesin motor işi hem sıkıntılı iş şeytan işi Hemde haram param para ama yinede senin kararın tabiki
Tamm knka söyleyiö dedim ben konu başlıgı duzenlesinler diye ondan 😊🙏hocam biraz sohbet edelim atarız 15dkya ya
maç sonrası en güzel kombo vallaYarın maca gidecm kocaeli bjk kupa macı ins bana cıkar sigara köfte ekmek+ ayran alırız 😃😃 yoksa simite devam😃😃
Tebrikler hayırlı olsun kazasız belasızSite sponsor site Casival dostlar hatırlayanlar olacaktır illaki motor için son bir anım kalmıştı Arsenal - Liverpool maçıyla yatmıştım. Bu sefer motor için gerekli para toplandım bu sefer ulaşabildik. Bir 40.000 TL'sini arkadaşın kredi kartından çektireceğim toplamda 140 var bende motor 170 ekipmanlarla falan anca yetiyor bu yüzden bir kişiye 1000 TL veya iki kişiye 500 TL vermek istiyorum adminler belirlesin 01:00'da
Ekli dosyayı görüntüle 926835
Güle güle harcaSite sponsor site Casival dostlar hatırlayanlar olacaktır illaki motor için son bir anım kalmıştı Arsenal - Liverpool maçıyla yatmıştım. Bu sefer motor için gerekli para toplandım bu sefer ulaşabildik. Bir 40.000 TL'sini arkadaşın kredi kartından çektireceğim toplamda 140 var bende motor 170 ekipmanlarla falan anca yetiyor bu yüzden bir kişiye 1000 TL veya iki kişiye 500 TL vermek istiyorum adminler belirlesin 01:00'da
sağol kralTebrikler hayırlı olsun kazasız belasız
Kalmaz dost kalmaması lazım stake de de kalirsa oynamayalim artikyok gelir diye umut ediyorum stakede de paramız kalmasın ya
bencede reis 3 günü geçmesin uğraştırmasınlarda cuma alalım bari paramızıKalmaz dost kalmaması lazım stake de de kalirsa oynamayalim artik
Bazı güzel anlar sessiz yaşınırBuraya kuponu bilerek mi atmadin kanka göze batmayalim diye
Vallahi nerden baktığına önemli dostum benim yaşımda senle aynı aracı alırsın ama Allah göstermesin daha bir şey de olabilir ama daha yaşlar genç tadını çıkarmak lazım orasıda ayrı konuhocam 24 yaşındayım çevremdeki tüm arkadaşlarımın kendine ait arabası var aile arabasıda değil e bi kız arkadaş yapsak arkadaşlarının manitalarının hepsinin altında araba var yani kız umursamasada insan eksik hissediyor yani bi altımda taşıt olsun istedim
Tebrikler dost sevdindik vallaha şu diğer para da gelirse tam takır olursun işte insallahSite sponsor site Casival dostlar hatırlayanlar olacaktır illaki motor için son bir anım kalmıştı Arsenal - Liverpool maçıyla yatmıştım. Bu sefer motor için gerekli para toplandım bu sefer ulaşabildik. Bir 40.000 TL'sini arkadaşın kredi kartından çektireceğim toplamda 140 var bende motor 170 ekipmanlarla falan anca yetiyor bu yüzden bir kişiye 1000 TL veya iki kişiye 500 TL vermek istiyorum adminler belirlesin 01:00'da
ahahah reis estağfurullah buraya 4 kere attım yüksek miktarda tutmadı ters totem yaptım kimse benimle strese girmesin kutlayalım direkt istedimBuraya kuponu bilerek mi atmadin kanka göze batmayalim diye