- 7,990
- 2,355
- 113
Yav adam çekiliş yapcaz demiş.yapsin çekiliş kimin kismetiyse alsın 2 kişi.Salla birine dost zaten yüzde 90 güvenilir adam
Yav adam çekiliş yapcaz demiş.yapsin çekiliş kimin kismetiyse alsın 2 kişi.Salla birine dost zaten yüzde 90 güvenilir adam
o ne kralÇift rol olsun daha güçlü olsun![]()
TEBRİK EDERİM DAİM OLSUNSite sponsor site Casival dostlar hatırlayanlar olacaktır illaki motor için son bir anım kalmıştı Arsenal - Liverpool maçıyla yatmıştım. Bu sefer motor için gerekli para toplandım bu sefer ulaşabildik. Bir 40.000 TL'sini arkadaşın kredi kartından çektireceğim toplamda 140 var bende motor 170 ekipmanlarla falan anca yetiyor bu yüzden bir kişiye 1000 TL veya iki kişiye 500 TL vermek istiyorum adminler belirlesin 01:00'da
Ekli dosyayı görüntüle 926835
2 kisi demek istiyor sanirimo ne kral
Uygunsa 1 roll da ben patlatayım zaman geçsin biraz daraldıko ne kral
yaparsın kral sen yapamazsan da canın sağolsunYapabilirsem olur kanka eyvallah
Tebrikler dostumSite sponsor site Casival dostlar hatırlayanlar olacaktır illaki motor için son bir anım kalmıştı Arsenal - Liverpool maçıyla yatmıştım. Bu sefer motor için gerekli para toplandım bu sefer ulaşabildik. Bir 40.000 TL'sini arkadaşın kredi kartından çektireceğim toplamda 140 var bende motor 170 ekipmanlarla falan anca yetiyor bu yüzden bir kişiye 1000 TL veya iki kişiye 500 TL vermek istiyorum adminler belirlesin 01:00'da
Ekli dosyayı görüntüle 926835
Konuyu takip edersin yaparsak ben isim çıkaramıyorum@tahir1603 vip locmanimda oturuyonolucam
İnş knka bunlar guvenim bitti benm bende oynardım ama gecen burda gordum sorunları değişk sorun cıkaryorreddedildi tekrar talep vermem istendi anlık kopma yaşanmış sanırım 00:00 gün sonu ya o yüzden yeni günde talep alıyolar
Reis en başta dediğini yap bence.yap çekilişi kimin kismetiyse o yapsınyaparsın kral sen yapamazsan da canın sağolsun
Eyvallah kardeşim deneriz bakalım dün yaptım bugün şansımız var mıyaparsın kral sen yapamazsan da canın sağolsun
Olur tek tek saymam ama çok yorgunumKonuyu takip edersin yaparsak ben isim çıkaramıyorum
Allah seni korusun ama bende arkadaşların düşüncesindeyim .hele ki motor . kazasız belasız binersin inşallahÂmin inşallah iki arkadaşım var çok kafama giriyor kumar parasıyla alma diyor ama mecburum taşıtım yok helal parayla alacak maddiyat da yok
Şansın bol olsunEyvallah kardeşim deneriz bakalım dün yaptım bugün şansımız var mı![]()
Hacı iyi hoş ama şöyle düşüm dün 2 kişi 1500 çektiler ömrü billah görmediğim 2 isime gelmiş 5/7 yıldır biz forumda aktif insanlarız az çok forum neyden para kazanır forum üyelerin aktifliginden ve site sponsorluklarından kazanır şimdi buradaki 2 aktif üye yeri geliyor 50 üyeye bedel oluyor benim görüşüm böyle, takip etsin alsın parasını işin doğrusu, hem multiciklerde cokYav adam çekiliş yapcaz demiş.yapsin çekiliş kimin kismetiyse alsın 2 kişi.
Kazancın daim olsun dostumDOSTLAR @tahir1603 ÇEKİM GELİNCE TAHİRE ATICAM 1000TL O ROLL YAPSIN 5K ULAŞINCA 2.5 KENDİNE ALSIN 5 KİŞİYE 500 VERSİN O KONU AÇAR