Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin flacssoNN/ 38K ₺ 1.84 Oran

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
38000
Kupon Oranı
1.84

miyunuz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,096
287
83
Site sponsor site Casival dostlar hatırlayanlar olacaktır illaki motor için son bir anım kalmıştı Arsenal - Liverpool maçıyla yatmıştım. Bu sefer motor için gerekli para toplandım bu sefer ulaşabildik. Bir 40.000 TL'sini arkadaşın kredi kartından çektireceğim toplamda 140 var bende motor 170 ekipmanlarla falan anca yetiyor bu yüzden bir kişiye 1000 TL veya iki kişiye 500 TL vermek istiyorum adminler belirlesin 01:00'da

Ekli dosyayı görüntüle 926835
TEBRİK EDERİM DAİM OLSUN

Hdeprem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,576
737
113
Site sponsor site Casival dostlar hatırlayanlar olacaktır illaki motor için son bir anım kalmıştı Arsenal - Liverpool maçıyla yatmıştım. Bu sefer motor için gerekli para toplandım bu sefer ulaşabildik. Bir 40.000 TL'sini arkadaşın kredi kartından çektireceğim toplamda 140 var bende motor 170 ekipmanlarla falan anca yetiyor bu yüzden bir kişiye 1000 TL veya iki kişiye 500 TL vermek istiyorum adminler belirlesin 01:00'da

Ekli dosyayı görüntüle 926835
Tebrikler dostum

onkooo411

💚🖤Kocaelispor💚🖤
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,989
4,150
113
reddedildi tekrar talep vermem istendi anlık kopma yaşanmış sanırım 00:00 gün sonu ya o yüzden yeni günde talep alıyolar
İnş knka bunlar guvenim bitti benm bende oynardım ama gecen burda gordum sorunları değişk sorun cıkaryor

Danger38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,956
3,242
113
Âmin inşallah iki arkadaşım var çok kafama giriyor kumar parasıyla alma diyor ama mecburum taşıtım yok helal parayla alacak maddiyat da yok
Allah seni korusun ama bende arkadaşların düşüncesindeyim .hele ki motor . kazasız belasız binersin inşallah

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
29,782
10,826
113
Yav adam çekiliş yapcaz demiş.yapsin çekiliş kimin kismetiyse alsın 2 kişi.
Hacı iyi hoş ama şöyle düşüm dün 2 kişi 1500 çektiler ömrü billah görmediğim 2 isime gelmiş 5/7 yıldır biz forumda aktif insanlarız az çok forum neyden para kazanır forum üyelerin aktifliginden ve site sponsorluklarından kazanır şimdi buradaki 2 aktif üye yeri geliyor 50 üyeye bedel oluyor benim görüşüm böyle, takip etsin alsın parasını işin doğrusu, hem multiciklerde cok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...