Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı fkartal1992 / Kombine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.10

cemsin

Türk
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,464
3,887
113
Ulan salak herif konuşturma beni ben mi söyledim bana atsın diye sanki benden borç aldığın parayı attığında yem mi vermiş oluyorsun ne boş adamsın sen ya
Lan kuduz köpeği seni sinana attım ya paranı ben ona attım bana attığın parauı halen havluyor musun bende kimsenin parası kalmaz karaktersis

cemsin

Türk
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,464
3,887
113
Adamlara yüz vermeye gelmiyor etek giyen karı gibiler

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,171
14,872
113
Lan kuduz köpeği seni sinana attım ya paranı ben ona attım bana attığın parauı halen havluyor musun bende kimsenin parası kalmaz karaktersis
20 dakika sonra diyip 20 gün sonra atiyosun bende paranın yarısını bağışlıyorum sinana sen ve onun gibiler gibi değilim muhatap olma benimle defol git

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,844
23,136
113
erhan gönderdi ödülü kartal kesene bereket hocam

cemsin

Türk
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,464
3,887
113
Karaktersiz yosma arkadaşa parasını geçen ay verildi ve listeden silindi ekmeğe muhtaç olsa dönüp bakmam daha ona buyrun dekontu

Ekli dosyalar

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,171
14,872
113
Karaktersiz yosma arkadaşa parasını geçen ay verildi ve listeden silindi ekmeğe muhtaç olsa dönüp bakmam daha ona buyrun dekontu
Olum atmadın mı dedim ben sana 20 gün sonra attın onunda yarısını ben aldım dedim boş yapma bak işine benden uzak ol aklı olan varsa da buna para falan vermesin gelir günler sonra o da bi ihtimal

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
30,365
11,260
113
Ödülüm geldi kesenize bereker

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...