- 16,649
- 15,459
- 113
Eyvallah dost istersen atabilirim sorun değil @fkartal1992 dostum olduğu için inisiyatif le beni ekledi sagolsunYok dost olurmu sana afiyet olsun herkes kısmetini yerdüşünmen yeter
Eyvallah dost istersen atabilirim sorun değil @fkartal1992 dostum olduğu için inisiyatif le beni ekledi sagolsunYok dost olurmu sana afiyet olsun herkes kısmetini yerdüşünmen yeter
Sanami aticaz bro iban?Eyvallah kanka tesekkurler
Rol mecbur değil demi kanka şarjım sıkıntı da nba izlicem deIBAN at reis herkese dağıtımı yap ödülü alan da yazsın buraya ki adminlere konu kapattiralim
Herkess bole dost lazım tahırımEyvallah dost istersen atabilirim sorun değil @fkartal1992 dostum olduğu için inisiyatif le beni ekledi sagolsun
Dostum illa güzellik yapicaksan beni gorebilirsinDikkat et kanka geri verme kontrollü git
Bilmiyorum ki erhana galibaSanami aticaz bro iban?
Yok reis istersen totonu silRol mecbur değil demi kanka şarjım sıkıntı da nba izlicem de
TerbıklerGelirse takip eden 4 kardeşime şans parası verelim
Aga o arkadaşı çok gördüm konu da o sebeple dedim seni çok aktif göremedim kusura bakmaDostum illa güzellik yapicaksan beni gorebilirsin
Yok yok dost sana afiyet olsun. KazaEyvallah dost istersen atabilirim sorun değil @fkartal1992 dostum olduğu için inisiyatif le beni ekledi sagolsun
En basindan beri takip ediyorumAga o arkadaşı çok gördüm konu da o sebeple dedim seni çok aktif göremedim kusura bakma
Kanka en son ne zaman konu acıp dagıtım yaptın ondan secmddılerEn basindan beri takip ediyorum
Her takip edene ödül demedi adam zaten neyi zorluyosunEn basindan beri takip ediyorum
Nba yapalımmı kankamHer takip edene ödül demedi adam zaten neyi zorluyosun
OoooHakkım yendı
Sanane lanHer takip edene ödül demedi adam zaten neyi zorluyosun
Listede ki arkadaşlar bana iban atsin konu sahibi bana atınca direk atarim size@zeisy
@Hayat1kumar
@makina123
@ahmetcansarac61
2 kisi daha vardi takip eden ama konu sahibi 4 kisi dediği için bu 4 kisiyi sectim kusura bakmayın beyler
Ooo kumar krizi gelmiş bu arkadaşınSanane lan
Ayıp beyler eşek kadar adamlarız yakışıyormuSanane lan
SananeOoo kumar krizi gelmiş bu arkadaşın