- 4,160
- 2,087
- 113
Para sende gönderim yapabilirsin fazla gönderdim kesmesin diyeYemek yiyorum bakarım birazdan
Para sende gönderim yapabilirsin fazla gönderdim kesmesin diyeYemek yiyorum bakarım birazdan
Lan kuduz köpeği seni sinana attım ya paranı ben ona attım bana attığın parauı halen havluyor musun bende kimsenin parası kalmaz karaktersisUlan salak herif konuşturma beni ben mi söyledim bana atsın diye sanki benden borç aldığın parayı attığında yem mi vermiş oluyorsun ne boş adamsın sen ya
Sen bu ahmet denen sahsıyetle neden twes dustun la bugunde bana gelmıs kufur edıyor cok yuz verdıkYemek yiyorum bakarım birazdan
20 dakika sonra diyip 20 gün sonra atiyosun bende paranın yarısını bağışlıyorum sinana sen ve onun gibiler gibi değilim muhatap olma benimle defol gitLan kuduz köpeği seni sinana attım ya paranı ben ona attım bana attığın parauı halen havluyor musun bende kimsenin parası kalmaz karaktersis
Küfür müSen bu ahmet denen sahsıyetle neden twes dustun la bugunde bana gelmıs kufur edıyor cok yuz verdık
Yediğin kaba tükürecek kadar malsin bak işineAdamlara yüz vermeye gelmiyor etek giyen karı gibiler
Tüm oduller gonderildi dost kesene bereket iyi gecelerPara sende gönderim yapabilirsin fazla gönderdim kesmesin diye
Iyi gecelerin olsun emeğine sağlık burası won reis kilit @DaimonTüm oduller gonderildi dost kesene bereket iyi geceler
Tebrikler dost kesene bereketGelirse takip eden 4 kardeşime şans parası verelim
Olum atmadın mı dedim ben sana 20 gün sonra attın onunda yarısını ben aldım dedim boş yapma bak işine benden uzak ol aklı olan varsa da buna para falan vermesin gelir günler sonra o da bi ihtimalKaraktersiz yosma arkadaşa parasını geçen ay verildi ve listeden silindi ekmeğe muhtaç olsa dönüp bakmam daha ona buyrun dekontu
Gönderdim agaKesene bereket @fkartal1992