- 7,913
- 1,041
- 113
İşine bakOoo kumar krizi gelmiş bu arkadaşın
İşine bakOoo kumar krizi gelmiş bu arkadaşın
Dostum hakkını savun ben senı tutuyorumİşine bak
Dm bak biListede ki arkadaşlar bana iban atsin konu sahibi bana atınca direk atarim size
topal metin bi sus laDostum hakkını savun ben senı tutuyorum
Çok sorun değilde listede diye kendisi rahat konusuyo en basindan beri takip ediyorum listede yokumDostum hakkını savun ben senı tutuyorum
Tahir kim kardeş tahirle muhatap olmuyoruz demedik miBenim payımı tahire at o atar bana @Erhan2121
sen belkı lıstelerın sampiyonu degilsin ama gönüllerin şampiyonusun sakin ol ve yat uyu papatya çayı icmeyi unutmaÇok sorun değilde listede diye kendisi rahat konusuyo en basindan beri takip ediyorum listede yokum
O hep boleÇok sorun değilde listede diye kendisi rahat konusuyo en basindan beri takip ediyorum listede yokum
Yemek yiyorum bakarım birazdanDm bak bi
Kardes arkadas gayet guzel aciklamis argosuda yok neden bu hiddet.sahsen ben secilmesem tbrk eder baska 1 harf yazmadan giderdim.bu sekilde uslup kullanirsan yonetim seni uyarir veya ban cezasi alirsin.sakin ol derimSanane lan
Aga sor bakalım kimi tercih edecek sana atsın da ye demi parayıTahir kim kardeş tahirle muhatap olmuyoruz demedik mi
İşine bakKardes arkadas gayet guzel aciklamis argosuda yok neden bu hiddet.sahsen ben secilmesem tbrk eder baska 1 harf yazmadan giderdim.bu sekilde uslup kullanirsan yonetim seni uyarir veya ban cezasi alirsin.sakin ol derim
Eyvallah kardeşimsen belkı lıstelerın sampiyonu degilsin ama gönüllerin şampiyonusun sakin ol ve yat uyu papatya çayı icmeyi unutma
Serdar abi insana düzgünce anlatılır kendini hic yormaKardes arkadas gayet guzel aciklamis argosuda yok neden bu hiddet.sahsen ben secilmesem tbrk eder baska 1 harf yazmadan giderdim.bu sekilde uslup kullanirsan yonetim seni uyarir veya ban cezasi alirsin.sakin ol derim
Bana attırır sana attırmaz senin yemini verdim verdim ben susAga sor bakalım kimi tercih edecek sana atsın da ye demi parayı
Sustum zaten.o msjima isine bak yazan insana soylencek soz kalmamis demektirSerdar abi insana düzgünce anlatılır kendini hic yorma
Ortalık yavşak dolmuş abi selam verdiğimizin bi yerleri kalkıyorSustum zaten.o msjima isine bak yazan insana soylencek soz kalmamis demektir
Ulan salak herif konuşturma beni ben mi söyledim bana atsın diye sanki benden borç aldığın parayı attığında yem mi vermiş oluyorsun ne boş adamsın sen yaBana attırır sana attırmaz senin yemini verdim verdim ben sus