- 16,828
- 15,661
- 113
Dikkat et kanka geri verme kontrollü gitAdaletine güveniyorum direkt takiplerden oluştur tek sefer çek kimler çıkarsa
Dikkat et kanka geri verme kontrollü gitAdaletine güveniyorum direkt takiplerden oluştur tek sefer çek kimler çıkarsa
Tahiride ekle kapat listeyi sana 3k atıcam gönderimi yaparsın reis @tahir1603@zeisy
@Hayat1kumar
@makina123
@ahmetcansarac61
2 kisi daha vardi takip eden ama konu sahibi 4 kisi dediği için bu 4 kisiyi sectim kusura bakmayın beyler
Sıkıntı değilde dost en çok takip eden benim 450 mesajın 100 u benim ama dert değil ödül alanlara tebrikler@zeisy
@Hayat1kumar
@makina123
@ahmetcansarac61
2 kisi daha vardi takip eden ama konu sahibi 4 kisi dediği için bu 4 kisiyi sectim kusura bakmayın beyler
Tm dost eyw kesene bereketTahiride ekle kapat listeyi sana 3k atıcam gönderimi yaparsın reis @tahir1603
ben bi kere minnesota gavatına ust oynadım carsıda milkshake iciyordum cepte parada yok ben 49.5 oynamıstım barem 61 di ben tamam dedım bu iş oldu millet söyledi icecekleri falan ama sorun şu ki tam 3 dakıka 40 sanıye hiç sayı olmadı o gün bugun gelmeden geldı dıyemıyorimUlan 3.02 de 1 sayı atmazlarsa Forrest Gump gibi koşarak gider sikerm onları
En basindan beri takip ediyorum@zeisy
@Hayat1kumar
@makina123
@ahmetcansarac61
Bol sanslarTahiride ekle kapat listeyi sana 3k atıcam gönderimi yaparsın reis @tahir1603
Bende varım en basindan beri takip ediyorumTahiride ekle kapat listeyi sana 3k atıcam gönderimi yaparsın reis @tahir1603
Ben 250 atayım sana dost kirisalimSıkıntı değilde dost en çok takip eden benim 450 mesajın 100 u benim ama dert değil ödül alanlara tebrikler
Dost bu 4 kişi senden önce konuya dahil olmustu mesele 200 tane msj atmak değil ki adamlar maci izleyip korner çıkınca yazıyordular bende ole yapıyordum misalSıkıntı değilde dost en çok takip eden benim 450 mesajın 100 u benim ama dert değil ödül alanlara tebrikler
Eyvallah kanka tesekkurlerTahiride ekle kapat listeyi sana 3k atıcam gönderimi yaparsın reis @tahir1603
Seçildi bitti daha uzatmanın anlamı yok tebrik ediceksin gecicen kankaEn basindan beri takip ediyorum
Yok dost olurmu sana afiyet olsun herkes kısmetini yerBen 250 atayım sana dost kirisalim
Kardesim tüm Konuya baktım sende vardın zaten yazarken 6 kisi dedim konu sahibi 4 diyince bende 4 kisi sectim sectigim 4 kisi sizden önce konuya dahil oldukları için onları sectim seçtiğim kişilerden muhabbetim bile pek yok yaniEn basindan beri takip ediyorum
Hakkım yendıTahiride ekle kapat listeyi sana 3k atıcam gönderimi yaparsın reis @tahir1603
Bizide yaz 6 kişi olsun zaten 3k gonderecekmisKardesim tüm Konuya baktım sende vardın zaten yazarken 6 kisi dedim konu sahibi 4 diyince bende 4 kisi sectim sectigim 4 kisi sizden önce konuya dahil oldukları için onları sectim seçtiğim kişilerden muhabbetim bile pek yok yani
bi sen eksıktın metınHakkım yendı
IBAN at reis herkese dağıtımı yap ödülü alan da yazsın buraya ki adminlere konu kapattiralimKardesim tüm Konuya baktım sende vardın zaten yazarken 6 kisi dedim konu sahibi 4 diyince bende 4 kisi sectim sectigim 4 kisi sizden önce konuya dahil oldukları için onları sectim seçtiğim kişilerden muhabbetim bile pek yok yani
Knk bende yazıyordum aytigim mesajları baştan sona oku ama cidden sıkıntı yok sadece en çok ben takip ettiğim için dedim adam zaten kota koymuş 4 kişi senlik bişey yok senin elinden ne gelirDost bu 4 kişi senden önce konuya dahil olmustu mesele 200 tane msj atmak değil ki adamlar maci izleyip korner çıkınca yazıyordular bende ole yapıyordum misal