- 500
- 232
- 63
MERSİN de durum fena bir fırtına var cam patladı resmen sitede o deilde sanki iyi değil gibime geliyor birşeyler
ooo her yer fırtına la noluyor Allah yardımcımız olsunMERSİN de durum fena bir fırtına var cam patladı resmen sitede o deilde sanki iyi değil gibime geliyor birşeyler
Sen Malatya'yi gör birde pencereden sigaramı elimden aldı içer girip bir daha yaktım 😁Ankaradaym dostlar balkona çıkamıyorum aşırı fırtına var
Nasıl orda deniz olmasi lazimDenizli'de kar var
Denizli'de Deniz mi Pamukkale yükseklerde şuan kar varNasıl orda deniz olmasi lazim
Ne vuzelDenizli'de Deniz mi Pamukkale yükseklerde şuan kar var
Aynen 5saate yakındır araliksiz yağıyor. Yeni durmaya başladıvalla kayseridede gece acayip firtina vardi simdide yagmura döndü baya sıkıntılar olmus
Aynen bugün çok garip havaKonya'da aynı
Niye duruldu ki hız limitine mi takılmışAdanada 38 km hızla rüzgar vardı şu an duruldu
Ben soğuklardan dolayı sigarayı bıraktım. Balkona 5 dk için bile çıkmak çile gibi geliyordu. Umarım yazın başlamam. Parası önemli değil ama insanın hayat kalitesini mahvediyorSigara icecektim icemedim dost uçuyor resmen hersey
Rüzgar seni alıp götürse de millit şu konulardan kurtulsaAnkaradaym dostlar balkona çıkamıyorum aşırı fırtına var