Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Fırtına Var

Nazo987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,908
3,010
113
çok tatlı maşallah kral
öyle çokta akıllı norveç orman kedisiymiş bunların cinsi tedesco diye geçiyo :D kapıyı içerden dişardan açıp girip çıkıyo bi gün bi uyandım dış kapı sonuna kadar açık bizimki açmıs karşısında oturup bekliyo:d o günden beri kapıyı kitler uyurum

elysion123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,066
2,137
113
ankarada kuzenler aradı çatı uçmuş amk 😂

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,785
14,791
113
öyle çokta akıllı norveç orman kedisiymiş bunların cinsi tedesco diye geçiyo :D kapıyı içerden dişardan açıp girip çıkıyo bi gün bi uyandım dış kapı sonuna kadar açık bizimki açmıs karşısında oturup bekliyo:d o günden beri kapıyı kitler uyurum
Reis birşey soracağım bir kedide ben alıyım diyorum çok seviyorum aslında ama mobilyalar komple yeni bir arkadaşımda gördüm eşyaları falan paramparça etmişti kedi aynısı başıma gelir diye korkuyorum her cins aynı mı yoksa uysal olanları varmı

Nazo987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,908
3,010
113
Reis birşey soracağım bir kedide ben alıyım diyorum çok seviyorum aslında ama mobilyalar komple yeni bir arkadaşımda gördüm eşyaları falan paramparça etmişti kedi aynısı başıma gelir diye korkuyorum her cins aynı mı yoksa uysal olanları varmı
ya genelde tırmalama tahtasi var onu alırsan mobilyayla işleri olmaz:d ama al derim yani yavruyken sahiplen ben yavruyken sahiplendim 3 tane var bende 2 dişi bi erkek valla insandan daha yakınlar bana inan dilleri yok ama çok saf bi sevgi var aramızda

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,785
14,791
113
ya genelde tırmalama tahtasi var onu alırsan mobilyayla işleri olmaz:d ama al derim yani yavruyken sahiplen ben yavruyken sahiplendim 3 tane var bende 2 dişi bi erkek valla insandan daha yakınlar bana inan dilleri yok ama çok saf bi sevgi var aramızda
Aklımda bu aralar taktım kafaya bir arkadaşım üretiyor olmazsa ona diyim şu çirkin suratlar varya dövecekmiş gibi bakıyor ondan bir Yavru ayarlasın bana 😆 negatif enerjimizi alır belki

Nazo987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,908
3,010
113
Aklımda bu aralar taktım kafaya bir arkadaşım üretiyor olmazsa ona diyim şu çirkin suratlar varya dövecekmiş gibi bakıyor ondan bir Yavru ayarlasın bana 😆 negatif enerjimizi alır belki
alır alır inan kedilerin olduğu evde bereket oluyo eskiden bende innmıyordum ama cidden öyle onlar evdeyken hiç parasız kaldımı hatırlamıyorum devamlı bi kapı açılıyodu yani

elysion123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,066
2,137
113
şu yavru köpeklerde çok tatlı malta yavrusu falan bendede var çok tatlılar