- 13,786
- 14,795
- 113
Hatırlarsan 2 sene önce 6 Şubat depremindede böyleydikAynı his bendede var dost sanki disarda kıyamet kopuyo şuanda
Hatırlarsan 2 sene önce 6 Şubat depremindede böyleydikAynı his bendede var dost sanki disarda kıyamet kopuyo şuanda
valla kendi canım çok umrumda değilde çok masum insan hayvan var gerek yok öyle bi sahneyi yaşamya zor olur yani insanlık içinAynı his bendede var dost sanki disarda kıyamet kopuyo şuanda
Hatırlıyorum gardasm Allah beterinden korusunHatırlarsan 2 sene önce 6 Şubat depremindede böyleydik
Evet aynen İstanbul'da yaşanırsa bu senaryo Allah korusun yüzyıllar boyu unutulmaz bi konu olur rabbim muaf eylesinvalla kendi canım çok umrumda değilde çok masum insan hayvan var gerek yok öyle bi sahneyi yaşamya zor olur yani insanlık için
ama bizimki sakin uyuyo demekki bişey olmaz iyi sabahlar cümletenEvet aynen İstanbul'da yaşanırsa bu senaryo Allah korusun yüzyıllar boyu unutulmaz bi konu olur rabbim muaf eylesin
çok tatlı maşallah kralama bizimki sakin uyuyo demekki bişey olmaz iyi sabahlar cümleten
öyle çokta akıllı norveç orman kedisiymiş bunların cinsi tedesco diye geçiyoçok tatlı maşallah kral
Haydaaa ordada mı başladıNolii laa İstanbul'da da deli fırtına başladı yıkılıyor her yer
burda yok sen anadoludamısınNolii laa İstanbul'da da deli fırtına başladı yıkılıyor her yer
Reis birşey soracağım bir kedide ben alıyım diyorum çok seviyorum aslında ama mobilyalar komple yeni bir arkadaşımda gördüm eşyaları falan paramparça etmişti kedi aynısı başıma gelir diye korkuyorum her cins aynı mı yoksa uysal olanları varmıöyle çokta akıllı norveç orman kedisiymiş bunların cinsi tedesco diye geçiyokapıyı içerden dişardan açıp girip çıkıyo bi gün bi uyandım dış kapı sonuna kadar açık bizimki açmıs karşısında oturup bekliyo:d o günden beri kapıyı kitler uyurum
7 yıldır aynı evdeyim düşün pimapendeki havalandırma falan kırıldı düştü camlar sonuna kadar kapalı içeri rüzgar alıyor öyle bir fırtınaankarada kuzenler aradı çatı uçmuş amk 😂
Allah yardımcınız olsun kral bende 1 hafta önce geldim istanbula7 yıldır aynı evdeyim düşün pimapendeki havalandırma falan kırıldı düştü camlar sonuna kadar kapalı içeri rüzgar alıyor öyle bir fırtına
ya genelde tırmalama tahtasi var onu alırsan mobilyayla işleri olmaz:d ama al derim yani yavruyken sahiplen ben yavruyken sahiplendim 3 tane var bende 2 dişi bi erkek valla insandan daha yakınlar bana inan dilleri yok ama çok saf bi sevgi var aramızdaReis birşey soracağım bir kedide ben alıyım diyorum çok seviyorum aslında ama mobilyalar komple yeni bir arkadaşımda gördüm eşyaları falan paramparça etmişti kedi aynısı başıma gelir diye korkuyorum her cins aynı mı yoksa uysal olanları varmı
Aklımda bu aralar taktım kafaya bir arkadaşım üretiyor olmazsa ona diyim şu çirkin suratlar varya dövecekmiş gibi bakıyor ondan bir Yavru ayarlasın bana 😆 negatif enerjimizi alır belkiya genelde tırmalama tahtasi var onu alırsan mobilyayla işleri olmaz:d ama al derim yani yavruyken sahiplen ben yavruyken sahiplendim 3 tane var bende 2 dişi bi erkek valla insandan daha yakınlar bana inan dilleri yok ama çok saf bi sevgi var aramızda
alır alır inan kedilerin olduğu evde bereket oluyo eskiden bende innmıyordum ama cidden öyle onlar evdeyken hiç parasız kaldımı hatırlamıyorum devamlı bi kapı açılıyodu yaniAklımda bu aralar taktım kafaya bir arkadaşım üretiyor olmazsa ona diyim şu çirkin suratlar varya dövecekmiş gibi bakıyor ondan bir Yavru ayarlasın bana 😆 negatif enerjimizi alır belki
şu yavru köpeklerde çok tatlı malta yavrusu falan bendede var çok tatlılarAklımda bu aralar taktım kafaya bir arkadaşım üretiyor olmazsa ona diyim şu çirkin suratlar varya dövecekmiş gibi bakıyor ondan bir Yavru ayarlasın bana 😆 negatif enerjimizi alır belki
Oturduğum yerde köpek sorun olabilirde kediye tavım bakayım sağolasın gardaşım eyvallah gecen güzel olsunşu yavru köpeklerde çok tatlı malta yavrusu falan bendede var çok tatlılar
seninde dost cansınOturduğum yerde köpek sorun olabilirde kediye tavım bakayım sağolasın gardaşım eyvallah gecen güzel olsun