- 1,536
- 1,513
- 113
Nerde kalıyon la sokağa çadır mı kurdun biri iftar çadırı falan zanneder de yemek getirir falan diyeNiye yalan ataym kral evi 20 gün önce bosalttm emanet yerde kalıyorum
Nerde kalıyon la sokağa çadır mı kurdun biri iftar çadırı falan zanneder de yemek getirir falan diyeNiye yalan ataym kral evi 20 gün önce bosalttm emanet yerde kalıyorum
Akrabada kalıyorum dost çadır falan değilNerde kalıyon la sokağa çadır mı kurdun biri iftar çadırı falan zanneder de yemek getirir falan diye
Böyle bişey izlemiştim daha önceYalan la bu saatte kimse kimsenin evinde misafirlikte olmaz amerikami la burası puaha
Sonu nasildi pekiBöyle bişey izlemiştim daha önce
Fırtınadan dolayı şemsiye uçuyorduSonu nasildi peki
Bu konuda senin borun ötmez dostum deplasmandasın puhahahaaAlıntı yapma beni
Haklisin valla puaha kaçtım ben hakan yokken rol takip edelim bariBu konuda senin borun ötmez dostum deplasmandasın puhahahaa
Az önce bi öttürmüşüm borazan gibi ev sallandıBu konuda senin borun ötmez dostum deplasmandasın puhahahaa
Misafirlikte yapma bareAz önce bi öttürmüşüm borazan gibi ev sallandı
Neyapiyim dost tıpamı takaymMisafirlikte yapma bare
La Karapürçek uçuyor cam çerçeve kalmadı rüzgar sesinden uyuyamıyoruzAnkaradaym dostlar balkona çıkamıyorum aşırı fırtına var
Burada öyle haylanım ama Karapürçek daha beterdirLa Karapürçek uçuyor cam çerçeve kalmadı rüzgar sesinden uyuyamıyoruz
Sorma valla pimapenler sallanıyorBurada öyle haylanım ama Karapürçek daha beterdir
Silikon çekSorma valla pimapenler sallanıyor
La harbi şaka geliyor camdaki pervaz falan çıktı yerinden komple felaket fırtına varSilikon çek
valla şom ağzımı açmimde bende 2 gündür deprem olacak gibi hissediyorum böyle oturdum sandalye yerden sallanıyo gibi hissediyorum da bu istanbul depremi kaldırmaz inş olmaz öyle bi şey götümden uyduruyorumdurDeprem olmadan öncede Ankara bu haldeydi umarım yine sabaha biryerde deprem haberiyle uyanmayız çok tuhaf bir hava var
Amin gardasmDeprem olmadan öncede Ankara bu haldeydi umarım yine sabaha biryerde deprem haberiyle uyanmayız çok tuhaf bir hava var
Yenisini yaptırcan mecburLa harbi şaka geliyor camdaki pervaz falan çıktı yerinden komple felaket fırtına var
Aynı his bendede var dost sanki disarda kıyamet kopuyo şuandavalla şom ağzımı açmimde bende 2 gündür deprem olacak gibi hissediyorum böyle oturdum sandalye yerden sallanıyo gibi hissediyorum da bu istanbul depremi kaldırmaz inş olmaz öyle bi şey götümden uyduruyorumdur